Le lehet fújni otthon a lemezfelnit?
Figyelt kérdés
Úgyértem nem kell fényezőbe vinni?
Van egy kicsit megviselt felnim és úgygondoltam átfújom feketével. milyen festéket kellene vennem?
2011. okt. 23. 11:59
1/20 anonim válasza:
Megcsiszolod majd egy sima fekete spray.
2/20 anonim válasza:
Már hogyne lehetne!
Én matt feketével szoktam. Sok gyári felni is olyan a disztárcsa alatt.
Nagyon jól néz ki, el is lopták 1 hét múlva a téli gumival együtt!
3/20 A kérdező kommentje:
Csiszolást mivel oldottad meg?
2011. okt. 23. 12:08
4/20 anonim válasza:
Sokat azért nem szoktam vacakolni vele.
Fúrógép drótkorong, ahova nem fér, smirgli...
5/20 A kérdező kommentje:
Alaposan át szoktad csiszolni? vagy csak gyorsan átfutsz rajta? ha nem rozsdás csak fakó akkoris csiszoljam?:)
2011. okt. 23. 12:26
6/20 anonim válasza:
Akkor is kicsit csiszold meg, mert jobban megtapad a festékréteg.
7/20 anonim válasza:
Lelkiismeretem megnyugtatására áttörlöm higítós ronggyal zsírtalanítás címszó alatt...
8/20 A kérdező kommentje:
:D köszi a segítséget:) még annyi hogy mennyibe kerül egy ilyen festék? és kb hány darab kell a 4 felnihez?
2011. okt. 24. 10:33
9/20 anonim válasza:
1500 forint körül mozognak. Szerintem elég lesz egy, de jobb a kettő. Fújd le 3 rétegben(mg kell várni, míg megszárad az előző)
10/20 A kérdező kommentje:
tudnál linkelni egy festéket hogy milyet keressek?
2011. okt. 25. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!