Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Le lehet fújni otthon a...

Le lehet fújni otthon a lemezfelnit?

Figyelt kérdés

Úgyértem nem kell fényezőbe vinni?

Van egy kicsit megviselt felnim és úgygondoltam átfújom feketével. milyen festéket kellene vennem?

2011. okt. 23. 11:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Így van de zsírtalanítás után én először alapozót fújnék rá majd tetszőlegesen pár réteg festéket esetleg utána még valami védőlakkot de nem szükséges.
2011. okt. 25. 12:10
 12/20 anonim ***** válasza:

Kereshetsz ilyet, de szerintem a sima festék is jó rá.

[link]

[link]

2011. okt. 25. 16:04
 13/20 A kérdező kommentje:

[link]

Erről mi a véleményed? Hány db kéne a 4 fellnihez?

2011. okt. 25. 22:42
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát, nem lehet rossz cucc, ha 3 rétegben fújod, akkor talán elég a kettő. De ahogy valaki még írta, lehet jól jönne egy alapozó is a biztonság kedvéért.:)
2011. okt. 26. 06:06
 15/20 A kérdező kommentje:
esetleg tudsz linkelni egy alapozót is? :D
2011. okt. 26. 10:34
 16/20 anonim ***** válasza:

[link]

Ez is jó lehet, ebből elég egy réteg minden felnire. De ha futja, akkor a kettő se lehet hátrány. Ha elkészültél velük, mutass képet.

2011. okt. 26. 15:55
 17/20 A kérdező kommentje:

ezzel átfújom és akkor kész is?

acélfelni amúgy nem néz ki hülyén ha ezüst? :D

2011. okt. 27. 10:32
 18/20 A kérdező kommentje:
szóval nemkell még külön alapozó meg 3 réteg festék hanem csak ezzel egyszer esetleg kétszer?
2011. okt. 27. 10:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Leírom érthetően.:D Bemész a boltba: Festékbolt, barkácsbolt. Veszel egy durvább és egy finomabb smirglit. Ha mondod az eladónak, hogy felnit szeretnél vele csiszolni, tudni fogja, h milyen kell. Aztán a helyedben lefújnám valami zsírtalanítóval, de annyira nem lényeg. Megveszed az egy tubus ezüst színű alapozót. Ezzel átfújod őket egyszer, és ha marad annyi, akkor még egyszer. Aztán jöhet a 2 flakon festék. Szépen lefújod a felniket(óvatosan, nehogy megfolyjon a festék), megvárod még megszárad, akkor jöhet a második és a harmadik réteg.

És a gumit tanácsos leszedni, vagy legalább maszkolni, hogy nehogy megrongálja a festék.

2011. okt. 27. 17:55
 20/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeket.:) amint lesz szabadidőm el is intézem a dolgot:)
2011. okt. 29. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!