Online- KRESZ tanfolyamon 2-hét alatt fel lehet készülni a vizsgára?
Figyelt kérdés
Most van ez az új internetes KRESZ ezzel pénzt és időt is tudok spórolni. 60 órányi felkészülési időt kapok. Szerintetek 2 hét alatt sikerülhet?2013. máj. 14. 16:30
2/3 A kérdező kommentje:
Én most csinálom ezt. Pénteken kezdtem el és már megcsináltam a felét, ha erre az E-Learning -ra gondolsz. Szerintem nagyon jó, nagyon korrektűl leírja a dolgokat. Egész gyorsan lehet vele haladni, de ne kapkodj mert azért alaposan el kell olvasni és felfogni a dolgokat. Én csak ajánlani tudom. Ráadásul pénzt is spórolok vele nem csak időt.
2013. máj. 20. 09:29
3/3 anonim válasza:
Gondolom mar rajottel a valaszra,de 2 nap alatt fel lehet ra keszulni ha alkalmanket fel napot tudsz vele foglalkozni.En a konyvet olvastam el egyszer,masodszorra letakartam a valaszokat es igy atvettem az egeszet meg egyszer.Amire hibasan valaszoltam leirtam,majd ezekre kis ido mulva ujra valaszoltam.Ez utan megcsinaltam a netes tesztet 15- szor,folyamatosan hibatlanul.A kresz vizsgam masnap meglett hibatlanul,pedig soha nem voltam oran.Nem tudom mennyit valtoztat a dolgon,de fotografikus memoriam van,igy altalanossagban is mindent megjegyzek 1 olvasas utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!