Hogy lehet a leghatékonyabban KRESZ vizsgára készülni?
A Csigavérbe járok, megvettem a zöld elméleti könyvet a CD viszont nincs meg (3000 Ftlenne :S
Minél előbb szeretném lerakni a KRESZT, szerintetek hogy készüljek fel a vizsgára? Tanuljam meg a könyvet?
csigavér egy foss suli csak szart irnak rólla de sok sikert.
nos , jársz órákra és ott minden orán tanulsz valamit .
ekkor haza mész kis kaja és cd , és nyomatod frisen azt a tan anyagot amit tanultál és mikor már 3 tan anyagot nyomod mindig ismétesz végén lesz 1 2 heted ekor nyomatod a cd teljesen plusz neten minden ami kresz teszt nyomatod .
igy tuti siker de ez még nem sok van elsősegély vigyáz mert nem gyerek játék 6500 ft ha buksz és ha mentős doki van nem kegyelmez minden perc 1 élet .
nekunk az volt és elötem csak 2 vigyor volta 8bol.:)
Én egyszer végigcsináltam a cd összes kérdését és utána elsőre átmentem.
De amúgy tényleg a legrosszabb választás volt a csigavér. Én nagyon megszívtam velük.
:o Miért szívtad meg a Csigavérrel?
akkor a kresz tankönyvet ne is tanuljam, csak a cd-t csináljam?
Én nem tudom...Eljártam egy suliba,ahol minden alkalommal megszidott az oktató,hogy nincs füzetem.Amúgy is szartam az egészre.Otthon bújtam a könyvet meg teszteltem anno,aztán levizsgáztam.
Szerintem úgy lehet hatékonyan tanulni,hogy figyelmesen olvasol meg foglalkozol vele annyit,amennyit kell.
Amúgy meg mi ez a CD-s dolog?Teszt?
Én is Csigavérben tanultam, a Nyugati térnél.
Én 2x jártam a tanfolyamot (annyiszer járhatod ahányszor akarod, 1x kell fizetni érte). Először egy pasas oktatott, aki úgy ledarálta az anyagot 10 perc után aludtam. Borzasztó volt. Másodszorra egy iszonyú aranyos nő tartotta a tanfolyamot, nem is kellett jegyzetelnem, semmit tanulni otthon.. mégis elsőre átmentem 0 hibával!!
És viszonylag olcsók az órák.
Nekem speciel durván 100ezerbe került a jogsi, orvosi papírral, vizsgadíjakkal, könyvvel.. mindennel együtt.
Hali!
Én a webkresz.hu-t ajánlom neked a legújabb kérdések fent vannak én is ott tanultam,gyakoroltam.A kresz cd-t nem ajánlom én megvettem a kresz cd-t és még volt benne pár kérdés hiába 2011es kiadás volt (abban az évben vizsgáztam)
AMI HIBÁS VOLT!!! megadtam rá a helyes választ és azt írta ki hogy rossz a válasz.Aztán rákérdeztem az elméleti oktatóra hogy is van ez ő meg elmondta hogy rossz akkor a cd, mert ez így és így van...
Szóval az én ajánlatom webkresz.hu TUTI ÁTMÉSZ ha ott készülsz. A könyv meg...Én azért vettem meg mert a hátuljában benne van az elsősegély tananyag :D de én azon kívül nem tanultam mást belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!