Ti hány plusz órát vettetek amikor vezetni tanultatok? Másnak sem ment a párhuzamos parkolás?
Figyelt kérdés
Mindegyik manőver megy kivéve az a párhuzamos parkolás hátramenetben.Egyszerűen nem tudom berakni háttal az autót 2 kocsi közé.Persze sima parkolásnál gond nélkül megcsinálom jobbról és balról is előre és hátramenetben is de a párhuzamoson nem.Mondtam is az oktatónak ha meglesz az a jogsi én párhuzamosan nem parkolok , akkor inkább leállok máshova és gyalogolok többet.2012. ápr. 23. 16:52
1/4 anonim válasza:
hehe. nekem már jogsi nélkül is megy :D
gyakorolj otthon az öregeddel vagy valakivel, akinek van verdája.
gondolom azért az oktató elmagyarázza, hogyan kell. csináld amit mond, és menni fog.
2/4 anonim válasza:
Nekem nem kellett plusz óra anno, ment minden! :D
3/4 anonim válasza:
igen a párhuzamos nekem is elégéé nehezen megy főleg nagy autóval. Remélem majd belejövök, kicsivel sokkkal könnyebb. Se a tükörből, se az ablakon nem látok semmit, főleg, hogy meddig kell betolatni és kiegyenesíteni a kormányt.
4/4 anonim válasza:
Én ma amiatt buktam meg mert nem tudtam hogy meddig kell betolatnom egyenesen és rosszkor szedtem alá a kormányt és kint volt a kocsi oldala...nekem eddig az oktatóm mondta, hogy mikor kormányozzak úgy könnyű volt de vizsgán nem boldogultam a segítsége nélkül :( annyira dühös voltam, hogy már az első parkolást el is csesztem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!