Parkolóból kijövet tolatás közben nekikoccantam a mögöttem álló autóba. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Az autó tilosban parkolt, nem vettem észre. Azonnal kiszálltam, megnéztem milyen károkat okoztam a másik autóban. Az ő autójában egy alig észrevehető kis karc keletkezett. Vártam 5-10 percet a tulajdonosra, de mivel sietnem kellett, nem tudtam tovább várni, így inkább az elérhetőségem szerettem volna otthagyni. Nem volt nálam sem toll, sem egy darab papír, így átszaladtam a közeli postára. Mire visszaértem, az autó, amiben kárt okoztam, nem volt sehol. Kb 5-10 perc telhetett el. Most mit tegyek? Hogy rendezhetem a károkat? Sajnos az autó rendszámát nem jegyeztem meg. Őszintén sajnálom, ami történt, igaz nem nagy kár, ami keletkezett, de szerettem volna rendezni.2013. ápr. 5. 10:56
21/21 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, nem értem miért vonjátok kétségbe, amit írok. Azt hiszem nekem ebből elég is volt. Köszi.
2013. ápr. 8. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!