Nincs egy kicsit nagy erő az autókban manapság?
Voltam Romániába, és volt egy transporteres ürge. És be akart tolatni egy parkolóhelyre, ami a járda előtt volt. És rátolatott a padkára, észre se vette, és volt ott pont a kocsi mögött villanyoszlop, és rajta kuka, na a kukát rápréselte a villanyoszlopra simán.
És fel se tünt neki. Gondolom semmi nyomást nem érezni a kormány mögött.
És ha nincs ott a kuka, akkor a villanyoszlopot nyomja meg, és az meglátszott volna...
Nincs egy kicsit nagy erő az autókban?
Akkor ebből az esetből kiindulva egy gyalogost is oda nyomhatott volna egy falhoz észrevétel nélkül nem?
Nem Romániát szidom! Még véletlen sem! Nem az országgal van bajom, egyik országgal sincs, csak példaként írtam! Ha kispesten látom ezt, ezt írom!
Csak a kérdéshez ezt a példát hoztam fel!
a sebességhatárokhoz viszonyítva tényleg nagy az autók teljesítménye.
a románok jobban vezetnek mint a magyarok és kultúráltabban is közlekednek.
Kedves szántóvető!
Akkor magyarázd már meg, hogy van az, ha történik egy baleset a 4-es úton. Az okozója az mindég román.
Az 1-es már leírta a lényeget, csak annyit tennék hozzá, hogy ország-és helyfüggetlen...itt azt hisszük, hogy csak nálunk történnek erőfitogtatós esetek...
hát nem...
a gyárak nem azért gyártják, mint ahogy már írták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!