Ha teherautó mögé parkol be valaki, azt nem is látja a teherautós ha tolat mi?
Figyelt kérdés
Oldalsó tükrökbe lát csak...
Akkor ha rá áll valaki egy kamionra vagy teherautóra, és tolatnak, akkor annak annyi?
2013. febr. 22. 19:07
1/7 anonim válasza:
Ülj be egy kamionba és megtudod. :)
Én buszban ültem és én nem látnám. Persze akinek van jogossítványa biztos jobban tudja.
2/7 szántóvető válasza:
nem látja a tükörben.ha a sofőr nem bizonytalan akkor ki kell szállni és megnézni hogy mi újság hátul.
4/7 anonim válasza:
Angliában sok kamion hátulján van egy matrica: If you don't see my mirrors I cant' see you. Azaz, ha nem látod a tükreimet, én sem látlak téged. Hatalmas a holttere egy kamionnak. Vagy tíz éve Szerbiában tolattam így neki egy személykocsinak. Hibáztam, de a kisautó is nagyon közel jött, lassan tolattam, villogtam, tolatólámpa, csipogós pótkocsi, mégis megtörtént. Szintén nagyon veszélyes mellé menni egy kamionnak szűk fordulóban, körforgalomban. Nagyon veszélyes a jobboldala, elől, a fülke sarkánál, vagy az üzemanyag tartály mellett simán elfér egy személykocsi a holttérben.
5/7 anonim válasza:
A kresz szerint ha a tolatásnál van holttered, akkor segítség nélkül nem tolathatsz. Ez a szabály jó, csak gyakorlatban sokszor kivitelezhetetlen.
6/7 anonim válasza:
"Kivitelezhetetlen” igaz helyette inkább kameráznak, hogy legyen anyaguk a netre feltölteni!
7/7 anonim válasza:
Igazság szerint én nem bánnám ha kötelező lenne tolatókamera az olyan autókra amelyikből hátrafelé nem lehet kilátni, és több méter széles holttér van mögöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!