Szivargyújtóból mért nem gyártanak 1 fajtát?
Figyelt kérdés
Nekem olyan problémám van folyton hogy sosincs megfelelő szivargujtó az autóban. Én kamion sofőr az xy vagyok cégnél és minden hónapba más kamiont adnak. Na most nekem fél napi program az mire rájövök hogy 12 vagy 24 voltos az ajjzat vagy pedig kicsi vagy nagy. Rendszerint véletlen se tudok használni laptoptöltőt vagy porszívót vagy olyan eszközt ami 12 voltról megy. Milyen megoldások volnának ezekre a problémákra?2013. márc. 7. 23:39
1/5 anonim válasza:
Normál szabványos 12 voltos szivargyújtó minden autóban és kamionban is van.
2/5 szántóvető válasza:
asszem a régebbi DAF-ban nincs 12V.ha van 24V-os invertered akkor bedugod,és ha sípol akkor az 12V-os foglalat.és lehet kapni szűkítőt amit 24-be dugsz és 12-őt csinál belőle.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát azt hitted csak hogy nincs. Én is azt hittem..
Németeknél kisméretű is van. A teherautók kamionok meg mind 24 voltosak. -Én is így jártam. Mindenem 12 voltos
Viszont kisméretűbe van 12 voltom csak világon nem kapok ilyet. Még az osonba is azt mondják hogy hööö??
2013. márc. 8. 18:18
4/5 TappancsMancs válasza:
Egy jó nagy autósboltba menj be és kérdezz erre rá, hátha vannak már univerzális cuccok hozzá mint annyi mindenhez. Feszkót kapcsolni rajta méretek akármi ami kell. Ha van ilyen lehet két aljzatosat is kapsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Megválaszolom saját kérdésem.
A MAN teherautók szivargyújtója kicsi méretű. kell hozzá egy adapter.
Ezt Németországban Ausztriában És pár kamionos shoppban lehet megvenni hozzá. LKW adapter a neve. 10-15Euró az ára. Ebbe már bele lehet dugni a rendes szivargyújtós dugajt.
Ha véletlen zárnád az áramkört letilt a dugaj. Főkapcsoló ki be és újra működni fog.
2013. márc. 22. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!