Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alapjárat léptető motor és...

Az alapjárat léptető motor és az alapjárat szabályzó motor ugyan az? Minden autótípushoz külön gyártanak ilyet vagy bármilyen jó. Nekem Daewoo Matizba kellene. Milyen árban vannak használtan?

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
ugyanazt jelenti, ahány motor annyiféle
2013. febr. 9. 16:28
 2/9 A kérdező kommentje:
[link] ez az alkatrész jó lenne bele?
2013. febr. 9. 17:22
 3/9 tjzee válasza:
Így néz ki!
2013. febr. 9. 18:31
 4/9 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy így néz ki, a kérdésem az volt hogy a belinkelt alkatrész jó lenne-e bele...?? Köszi az értelmes, használható válaszokat előre is!! :)
2013. febr. 10. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:

De mi a kérdés? Ott van a linkelt oldalon, hogy 0,8 literes Daewoo Matizba való.

Szerelő látta már? Biztos hogy menthetetlen? Ha csak nem valamelyik tekercse szaladt, egy alapos tisztítás szokott segíteni (B-Corsa tapasztalat)

Amúgy az egész kérdésfeltevést nem értem.

"Minden autótípushoz külön gyártanak ilyet vagy bármilyen jó." ezt írod. Utána belinkelsz egy típust, pont a tiédhez valót egy olyan oldalról, ahol többszáz típusú alapjárati léptetőmotor közül kellett kiválasztani pont ezt az egyet. Mi volt a célod? Ha meg akarod spórolni az autószerelőt, neked kell vállalni a döntés felelősségét, azt pedig mindenki látja veled együtt, hogy ha az autó forgalmijában és a linkelt adatlapon látható gépjármű típus megegyezik, akkor bizonyára hozzá való.

Ja, jó még bele a Chevrolet Sparké is. Forintra ugyanannyiba kerül, és még a gyártói cikkszáma is ugyanaz :P

Ez pedig kötelező olvasmány:

[link]

2013. febr. 10. 12:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Köszönöm. Mivel nő vagyok, fogalmam sincs hozzá milyen kellene bele, nem értek hozzá kicsit sem. A szerelőm mondta hogy rendeljek egy ilyen alkatrészt mert ami a kocsiban van az már menthetetlen. Viszont semmi támpontot nem kaptam tőle, hogy mégis mire kéne figyelnem, hogy jó alkatrészt rendeljek. Elképzelhető, hogy inkább elviszem máshoz a kocsit, lehet jobban járok...
2013. febr. 10. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy tényleg jobban járnál mással. Egy jó szerelő leül a saját gépe elé, és öt perc múlva azt mondja hogy:

- van gyári, x forint,

- utángyártott, de jó y Ft,

- gagyi, nem javaslom z Ft,

- és a bontós Pistának van egy keveset futott karambolos Matizból egy még olcsóbb, melyiket szerezzem be?

2013. febr. 10. 15:08
 8/9 anonim ***** válasza:
kb 3 hte vettem ugyanezt ugyan ettöl a cégtöl kifogástalanul müködik
2013. febr. 10. 17:03
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi, megrendeltem...
2013. febr. 12. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!