Holnap forgalmi vizsga, de nem vagyok túl magabiztos. Szerintetek van esélyem?
Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy nagyon béna vagyok, mindig megadom az elsőbbséget, használom az indexet, ilyen lefulladás még nem is történt, csak egyszer, de akkor egy babakocsis nő "ugrott" ki az úttestre, pedig nem volt átkelő.
Kicsit lassúnak érzem magam, az oktató (aki egyébként nagyon jó fej, semmi bajom vele) folyton azt hajtogatja, hogy ügyes vagyok, de csináljam gyorsabban amit mond, ezzel sokszor meg is zavar és hirtelen azt sem tudom mit csináljak...
Holnap még tart is nekem egy ingyen órát vizsga előtt, gyakorolni a parkolást, hátha kicsit jobban belejövök.
Kezdek ideges lenni, főleg az zavar, hogy ha megbukok, akkor csak hetekkel később lesz újra lehetőségem..
2012. dec. 19. 16:42
11/11 anonim válasza:
Sikerült a vizsgád? :)
Én holnap vizsgázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!