Mit lehet hibázni forgalmi vizsgán, B kategóriában?
Mennyit hibát szoktak még elfogadni? 1 index, esetleg egyirányúban nem megyek le baloldalra, ha balra kanyarodok, stb....?
Vagy ez vizsgabiztosfüggő?
Nagy részben vizsgabiztos függő!!!
Mikor lesz a vizsgád és hol???
Amiket leírtál azok mind bukók.
Ha egyirányúnál nem a padka mellől kanyarodsz le balra akkor akadályozod a mögötted levőt aki jobbra szeretne menni.
15-n lesz, és a Vass Gereben utcai NKH-tól indulunk.
Uhh, még jó, hog vizsga elöt vezetek egy órát, és akkor megkérem az oktatót, h midnen ilyen bukós dolgot csináltasson meg velem, h azok élénken éljenek, h mire kell odafigyelni.Más ötetletem nincs, mert oktaó szerint jól vezetek, energikusan, csak a részletekre nem fordítok elég figyelmet, ugye a gyakorlatlanság miatt.:/
Hibázni nem lehet!
Max hibavonal lehet tehát pl: kevés mögöttes forgalom ellenőrzése tükörből keveset használod.
Mennyire vezetsz dinamikusan (nagyon lemaradsz a előtted haladó autóktól esetlegesen nagyon seggében vagy az előtted haladoknak.
Később vagy hamarabb indexelsz, mint ahogy kellene.
stb.
10 hiba vonal lehet úgy emlékszem 5 éve legalábbis így volt.
Vizsgalapon rajta vannak a buktatók illetve a hibavonalak ezen pontozza elvégzendő kötelező feladatokat esetleges bukás okát hibavonalak lehetőségét.
Nem mindenki hibavonalazik.
Akinél én vizsgáztam nála csak átment meg megbukott van.
Szerintem is a legjobb, ha megkérdezed, hogy az adott vizsgabiztos mikre "érzékeny".
A gyalogos át nem engedését egyik sem szereti, ezért mondjuk buktatni is kötelező :-(
Ha későn teszed ki az indexet, az általában csak hibavonal, de van aki buktat is miatta.
Egyik lányismerőm például azért bukott meg, mert ment szépen az előtte lévő autók mögött, a busz meg indexelt, hogy ki szeretne állni a megállóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!