Szerintetek is jó ötlet ha a forgalmi vizsga napján a vizsga előtt közvetlen még vezetek?
Jövőhét kedden lesz a vizsgám és eléggé izgulok.. Azt mondta az oktatóm hogy még a vizsga előtt is közvetlen vezessünk egy órát a városban. De ettől nem "fárad le" az agyam, és majd a vizsgán kevésbé tudok figyelni?
Köszönöm a válaszokat előre is!
én vezettem, nem ment jól, vizsga viszont meglett.
De csak azért nem ment jól mert az oktató ba.sztatott...
Tisztelt Kérdező!
Elég régen vizsgáztam, akkoriban különcnek számított az oktatóm, aki javasolta a vizsga előtti vezetést. Aki elfogadta, annak tartalékolt erre 1 órát. Én hasznosnak éreztem, mert már vizsgalázban, de még tét nélkül lehetett vezetni. Igaz elég korán, órákkal a vizsga előtt, mert aztán kellett az autó a sorozatos vizsgákhoz.
Nem tudom, hogy emiatt volt-e, de annál az oktatónál sokkal kevesebb volt a bukás, mint másoknál. Igaz, hogy egyébként is igen jó oktató volt.
Szerintem ilyenkor nem fáradsz el, mert izgulsz eléggé, ami olyan mintha megittál volna 2liter kávét. Gyomorgörcs, fosás, szemeid kipattanva...
Mi reggel találkoztunk és úgy mentünk együtt a pályára vizsga előtt és én vezettem odafelé. Szükség volt rá, mert a vizsga előtti éjjel szakadt a hó (azelőtt semmi) és forgalomban még nem vezettem hóban (azóta a kedvencem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!