Teljesen megszűnt a rutin vizsga? Kresz és elsősegély után milyen oktatást kapok akkor?
Rutinvizsga nincs, az oktató maga dönti el, mikor érez eléggé felkészültnek arra, hogy forgalomban tanulj, illetve a forgalmi vizsga részeként kell bizonyos járműkezelési manővereket (parkolás, megfordulás) bemutatni.
Viszont a sikeres elméleti vizsga után ugyanúgy a rutinpályán fogod megkezdeni végtelen köreidet, mint az eddigi próbálkozók. Először ott fogsz megtanulni autót vezetni (na, nem nagyon, csak annyira, amennyire ott lehet) és mikor már jól megy, akkor forgalomban fogsz gyakorolni.
köszönöm szépen a választ
már attól féltem, hogy egyből a forgalomba visznek ki, mert még életemben nem vezettem
Szabályok szerint elméletileg
Járműkezelés (rutin): 9 óra
Városi vezetés: 14 óra
Országúti vezetés: 4 óra
Éjszakai vezetés: 2 óra
Vizsgaóra: 1 óra
Így kellene zajlania,de általában , ha jól vezetsz akkor már 2-ik órában a forgalomban vezethetsz!
szóval akkor majd meglátjuk, hogy mit szól a vezetésemhez az oktató
mondjuk a forgalomba vezetéshez mindenképpen kell idő
Én már az első órámon a városban vezettem.
megjött értem az oktató, mondta hogy üljek be a kormány mögé. Átvettük 5 perc alatt hogy mit hol találok és indulás. Életembe nem vezettem előtte. Tehát az első vezetésem nekem mindjárt a belvárosi forgalomban történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!