Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha a forgalmi vizsga ne...

Ha a forgalmi vizsga ne sikerul a potvizsga elott mindenkepp kell potorat venni vagy nem kotelezo? Ha kell hany a minimum amennyit kell?

Figyelt kérdés

Kotelezo orak megvannak.

A vezetes jol megy, egy kis aprosagon mult. Igy kell vagy ha ugy erzem nem kotelezo?

2012. dec. 13. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem attól is függ, mennyi idő van a pótvizsgáig. Ha pl 2-3 hét, akkor érdemes, hogy visszarázódj a vezetésbe, és a forgalomba.
2012. dec. 13. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kötelező
2012. dec. 13. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
első voltam. Én is úgy értettem a válaszomat, hogy nem kötelező, de ha több idő telik el, lehet hogy nem ártana venni egy-két órát. Rajtad múlik
2012. dec. 13. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Hat ha szerencsem van 20-ig kapok...de ha nem akkor januar eleje..abban az esetben en is vennek 1-2t .de ha jovoheten mehetnek akkor nem szivesen fizetnek potorat.
2012. dec. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!