Ha meghúznak forgalmi vizsgán, tényleg csak minimum 5 pót órát lehet vennem? Nem lehet 2t,3at? :O
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 21:01
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom nem kell pótórát venni... De lehet, hogy tévedek. Engem eddig sokvizsgából sose húőztak meg, de ismerőseimet sokszor, és ilyenről nem szóltak.
A tévedés jogát fenntartom:D
2/6 anonim válasza:
Jó a válasz. Nincs olyan szabály, hogy pótórát kell venni. Egyedül azt az 1 vizsgaórát kötelező befizetni. (Más kérdés, hogy aki bukott, ott legtöbbször indokolt lenne pótórákat venni.)
3/6 anonim válasza:
Ha megvoltak a kötelező órák (nem lettek elsumákolva) NEM VAGY KÖTELES pótórákat venni! /egy gépjármű oktató/
4/6 anonim válasza:
Kedves kolléga! Ha el lettek sumákolva az alapórák, akkor sem kötelező pótórá/kat venni egy esetleges bukás után. Csak a rend kedvéért...
5/6 anonim válasza:
én úgy tudom hogy NKH által kötelező, de mégha nem is így van, nekem pl benne volt az iskolával kötött szerződésemben, hogy az iskola előírt plusz órákat bukós esetben.
Nézd meg a szerződésed, de mégha nem is kötelező, javallott!
OFF: UI: szeretem azt amikor valaki nem gondolkodik előre, nem számolja ki mennyibe fog fájni, csak beleugrik és utána meg húzza a száját hogy már nincs pénze a pótórára... Annyi ijet láttam, hallottam de még mindig nem értem. Na mindegy.
6/6 anonim válasza:
21:28 ez igaz. De ha nincs levezetve minden, és úgy jön a bukás, akkor jogosan jönnek a reklamációk, meg a susmus, hogy akkor hogy is vannak a kötelező órák, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!