Mit csináljak forgalmi vizsgán, hogy ne izguljak annyira?
Figyelt kérdés
4 napja görcsölök miatta,attól félek,hogy még elindulni sem tudok majd,ha mögöttem fog ülni a VB. Volt már olyan,hogy egy másik oktató kocsija mellöl tolattam ki,és lefullasztottam az autót,mert annyira zavarban voltam... Akkor mi lesz,ha ott lesz a VB?2012. dec. 10. 21:25
1/11 anonim válasza:
Semmi nem lesz, ha tényleg nem bírod, akkor mondd hogy izgulok, és elnézést kérsz hogy ügyetlen vagy
Minek izgulsz? Úgyis a vezetésen fog múlni, ha azt elb*szod majd máskor újra kezded, ezen nem szabad gondolkodni
Csinálj úgy mintha lagziba mennétek és a vőlegényt viszed, a mulatságba
Kapcsold be a rádiót és hallgassátok, muterom keresztfiánál hallgatták a híreket stb, hogy megtörjék a kínos csendet
20/F
2/11 ßđkan válasza:
Vedd fel úgy mintha sima oktatási órán lennél csak ott ül hátul valaki de szard le!!! Sok sikert!!
3/11 anonim válasza:
Dobj be két kevertet, ugyse lesz szonda.
4/11 anonim válasza:
Vigyél egy borítékot megfelelő mennyiségű Deákkal és meglásd elnézőek lesznek :D
5/11 anonim válasza:
"Dobj be két kevertet, ugyse lesz szonda."
ddddDddddddddDddddddddddddddddddd
6/11 A kérdező kommentje:
Nem kellett se pénz,se pia,végül mégis sikerült. :) Igaz,hogy annyira izgultam,h még a jobb meg a bal oldalt is összekevertem,de meg lett,ez a lényeg! :)
2012. dec. 12. 17:34
8/11 anonim válasza:
De irigyellek...en holnap fogok vizsgazni :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!