Minek egy házaspárnak 6 kocsi?
A szembe szomszédomékról van szó.
Egy hazáspár. Az asszony olyan 30 körüli a fickó meg olyan 40 körüli.
Mi a francnak nekik hat kocsi? Valaki feltud sorolni akárcsak egy épeszű okot is?
Nem rosszindulatból kérdezem csak tényleg érdekelne, hogy lehet-e valami racionális magyarázata annak, hogy ketten 6 kocsit tartsanak fenn.
Leggyakrabban ezeket szokták használni:
Audi A8 4.2 V8 FSI - fickó használja
Audi S3 2.0T FSI - ezt meg az asszony
Na és ezekre még mi szükségük van még?
Audi A4 2.0 TDI
Mercedes S320 CDI
Mercedes CLS350
Mercedes ML420 CDI
Na gyertek azzal, hogy kérdezzem meg őket:)
Nagyzolás, semmi más. Ha telne rá, én is tartanék több kocsit, de nem ilyen fantáziátlanul válogatnám össze. Lenne egy sport, két-három szoci, egy "normális" a hétköznapokra, stb. Az ilyen kocsikra mondják, hogy a szomszédoknak vették őket.
2. verzió: kényes, szervizigényes sz.rok ezek a kocsik (ez igaz), ennyiből legalább mindig van két működőképes, amíg a többi szervizben van. :)
Nem értem mi ezeken a fantáziátlan. 6 totál különböző kocsiról van szó:)
Én simán eltudnám magamnak képzelni ezt a gépparkot ha tele lennék mint a deles busz.
Mercedes S320CDI
Hosszabb utakra a legjobb. Kényelmes, biztonságos kategóriájában takarékos.
Audi A8 4.2 V8 FSI
Hétköznapokra. Nagy luxus kocsi, bivaly erős benzines motorral. Igazi presztízs kocsi.
Audi A4 2.0 TDI
Asszonynak hétköznapokra. Nem is kicsi nem is nagy. Biztonságos, takarékos. Tökéletes lehet egy nőnek a mindennapokban. Ha pedig kombi akkor meg pláne kéne.
Audi S3 2.0T FSI
Írták páran, hogy vennének sport autót inkább. Mert ez szerintetek mi? Kicsi, nagyon erős pörgős turbo benzines. Igazi "utcai harcos". Persze nem ilyen "hülye gyerek sport" mint mondjuk egy Toyota Celica, hanem igényes embereknek való.
Mercedes CLS350
Coupe változatban maga a sportos elegancia. Tökéletes hétvégi kiránduló autó lehet.
Mercedes ML420 CDI
Télen-nyáron, fagyban-melegben, városban-tanyán sok mindenre jó lehet.
Ezek kiváló kocsik és fantáziátlanság helyett inkább jó ízlésről tanúskodnak.
u.i.:
Amit az előző válaszoló mondott, hogy szervizigényesek pedig echte baromság.
Egyik sem szervizigényesebb mind bármely más kocsi.
Az benne a fantáziátlan, hogy mind német rajgyerek autó.
Nincs köztük egy Subaru Impreza vagy egy Alfa Romeo, ami kicsit kilógna a sorból.
Szerintem is fantáziálatlan. Helyükbe így oldanám meg: csávónak: Mercedes S500, Mercedes GL, vagy ML 420, Dodge Charger 2012
Asszonynak: Audi S3, 6-os BMW cabrio, porsche 911 carrera coupe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!