Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Minek egy házaspárnak 6 kocsi?

Minek egy házaspárnak 6 kocsi?

Figyelt kérdés

A szembe szomszédomékról van szó.

Egy hazáspár. Az asszony olyan 30 körüli a fickó meg olyan 40 körüli.

Mi a francnak nekik hat kocsi? Valaki feltud sorolni akárcsak egy épeszű okot is?

Nem rosszindulatból kérdezem csak tényleg érdekelne, hogy lehet-e valami racionális magyarázata annak, hogy ketten 6 kocsit tartsanak fenn.

Leggyakrabban ezeket szokták használni:

Audi A8 4.2 V8 FSI - fickó használja

Audi S3 2.0T FSI - ezt meg az asszony

Na és ezekre még mi szükségük van még?

Audi A4 2.0 TDI

Mercedes S320 CDI

Mercedes CLS350

Mercedes ML420 CDI

Na gyertek azzal, hogy kérdezzem meg őket:)

2012. dec. 12. 20:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
Tartaléknak. :D
2012. dec. 12. 20:46
 2/18 anonim ***** válasza:
32%
Ők nem egy picit napbarnítottak? Csávó esetében vastag aranylánc, pár talpnyaló haver, napszemcsi, erős "dikmánozás", idegbetegség?
2012. dec. 12. 20:51
 3/18 anonim válasza:
100%
Egyikkel a boltba mennek, másikkal a wc-re, harmadikkal meg csak úgy bolyonganak, negyediket nézegetik, ötödikkel arcoskodnak, hatodikat meg kapták.
2012. dec. 12. 20:52
 4/18 A kérdező kommentje:

Második!

Nem!:)

Magyarok!

Amúgy egész normálisak:)

A csávó amúgy olyan "rossz fiús" megjelenésű.

A nő meg olyan cicababás.

Szóval jól egymásra találtak az biztos:)

2012. dec. 12. 20:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Vagy szeretik vagy gyűjtik őket :D Egyébként ha megtehetném, akkor nálam vagy 10 autó is állna. :D

Egyébként az Egyesült Arab Emirátusokban a nagy olajsejkeknek olyan a garázsuk hogy napokra fel van osztva hogy melyik nap milyen autóval megy, és egy napon belül van több féle kategória is (sport, terep, családi, luxus, stb.).

2012. dec. 12. 20:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, pár embernél olyan dolog mint a nőknél a cipő(meg más ruhadarabok kiegészítők) hogy szerintük lenézik őket ha egy héten 2x látják őket ugyanabban :D

Na ők ilyen helyzetben hétfőtől szombatig minden nap mehetnek más autóval. Vasárnap meg pihennek :D

(mondjuk kétlem hogy heti 6 napot dolgoznának ennyi pénzért)

2012. dec. 12. 20:59
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
Hát ha sok pénzem lenne, nekem is lenne pár autóm. :) Én inkább azt nem értem, hogy miért nem változatosabb autókat vettek :D
2012. dec. 12. 21:05
 8/18 anonim ***** válasza:
52%

7-es válaszadó:

ugye ebből lehet megállapítani hogy szimplán sok pénze van és nem tud mit csinálni vele, vagy sok pénze van és minden célra vesz egy autót.

Ha nekem sok pénzem lenne akkor lenne benne városi cirkáló, sportautó, valami jó terepjáró(új, 5 ajtós lada níva XD)...

2012. dec. 12. 21:10
 9/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan, hogy 3 autóm volt. Igaz nem kifejezetten nagy értékűek. Nekem 3 volt, mikor egyedül voltam, ők ketten vannak. Így kijön a 6. xD

Amúgy úgy vélem, nem maguknak vásároltak autót, hanem a szomszédoknak, vagyis azért, hogy te lássad, és ezen pörögj, hogy nekik mér' van, neked meg mér' nincs?

Ha tehetném, lenne egy utazólimuzinom, akarom írni, egy utazókombim, egy terepjáróm meg egy városi kisautóm, meg egy V8-as Scaniám :D Nekik is lehet, hogy ezek fedik le az igényeiket.

2012. dec. 12. 21:12
 10/18 anonim ***** válasza:

Van aki szereti gyűjtögetni - csak pénz kérdése.

Nekem is - annak ellenére hogy csak egy seg.gem van - 5 komplett meg ugyanannyi szétbontott motor áll a garázsban.

Igaz ezek olcsó kategória, de volt rá pénzem, így bevásárolgattam.

2012. dec. 12. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!