Karácsony istván kérdése:
Lakótelepi parkolóba nekicsapják a kocsi ajtaját az én autóm oldalainak. Milyen módon szoktathatnám le a lakótársakat erről a foltot hagyó módszerről?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 18:07
1/8 anonim válasza:
Pár tekercs erős ragasztószalag körbe az autójukra :D
Persze ezt este, úgy hogy reggel munkába menet meglepi legyen hogy nem nyílik az ajtó :)
2/8 anonim válasza:
Figyeld ki mikor ezt csinálja és menj le azonnal és tedd szóvá. Ha flegmáskodik, jól verd be a pofáját.
3/8 anonim válasza:
Legelső körben próbáld meg kifigyelni ki az. Ha megvan szólj neki. Ha ekkor sem figyel rá jelentsd fel ha ekkor sem vegyél 4-5 tekercs ipari csomagolófóliát (úgy néz ki mint a "follpakk" csak nagyban. Ezekkel éjszaka jó erősen feszesen tekerd be az egész autóját. Persze úgy hogy a kocsi alatt is áthúzod a fóliát. Ehhez kell segítség de a reggeli rohanásnál nagyon fel tudja idegesíteni az illetőt. És talán leszokik a csapkolódásról.
4/8 anonim válasza:
Ha nem sajnálod a pénzt, azt is megteheted, hogy az autón lévő összes üvegfelületre loctite ragasztóval kartonpapírokat ragasztasz.
5/8 anonim válasza:
Ha van rá mód, parkolj keresztben. Talán nem teljesen legális, és talán hulyebunkonak fognak tartani, de a lökhárítón kívül semmiben sem tehetnek kárt. A lökhárító meg általában műanyag, így nem okoz akkora kárt egy-két karcolás rajta.
6/8 Napkiraly válasza:
én rávágnám az övékre az én ajtómat éjjel tiszta erőből
7/8 anonim válasza:
Én vízszerelő boltban vettem polifoam csőhéjat.
(Ezt teszik hőszigetelésnek a csövekre.)
Erre drótot rögzítettem és ráakasztom beparkolás után az ablak alatti gumicsíkra.
Így már csapkodhatja az ajtót.
Persze én nekem is már összecseszték az ajtómat, azért csinálom ezt.
8/8 anonim válasza:
verd bele a fejét a kocsija ajtajába annyiszor ahányszor rácsapta az ajtót. hidd el leszokik róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!