Felszeretném tuningolni a kocsim Mik kellenének rá? többi lent
van egy egyszerű kis kocsim de fel szeretném tuningolni eléggé mik kerűljenek rá?
már gondoltam:
-ledekre
-hifikre
-matrica
-festés
-légterelők
- felfelé nyiló ajtó
kérlek képeket is kűldjetek
ledek +10Le
matrica (sárkányos,lángminta ,kívánság lista)+14Le
festés : ha ez a fékek pirosra festését jelenti az +20Le
légterelők +5Le
felfelé nyíló ajtó : megfizethetetlen
ilyeneket ne csinálj kérlek ,nem kell ez neked inkább vegyél egy szép alufelni garnitúrát + a kocsit csináld meg gyári állapotára + még a hifi mehet bele ,de ne valami sz*rt ami torzít ,mert nem bírja az 5 ezer forintos mélynyomó + a 200ft os gazdaságos gyári 1990-es hangszóró
Ó te jó ég. Bemész egy Homasitába, orrvérzésig vásárolhatsz ilyen remek tuning cuccokat.
Tuningban a kevesebb néha több.
Szép felni+ültetés (szolidan, nem kell porig ültetni)+ újrafényezés+a belsejét is felújítod.
Így kapsz egy valóban szép autót nem pedig egy a Need for Speedből szabadult borzalmat.
felfele nyíló ajtó... haha
azt amúgy is lsd ajtónak csúfolják, és ugyan nem tudom mennyire vagy eleresztve anyagilag, de hogy csak az egyik oldalra több száz ezer, az is biztos. én is néztem már, tudom miről beszélek. a legolcsóbb 150 volt és határ a csillagos ég. autó típustól függ. és hát ugye minimum 2 ajtó van, szóval nem filléres meló...
"Egy szett jó felni, peres gumival eszedbe sem jutott? Ott kezdődik a tuning."
Egy szett 17-18"-as felni meg valami jó kis 235-245-ös peres gumi garnitúra az több mint egy nagyságrenddel többe kerül, mint a homashita tuning, és azt csak a hozzáértők veszik észre. :P
Rakj rá alufelniket és az ablakokat sötétítsd le.
Ez már így elég sokat dob az autón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!