Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Fizető parkolóban parkoltam,...

Fizető parkolóban parkoltam, lefényképeztek, de nem kaptam mikulás csomagot, most mit tehetek, hogy többszörös bírságot ne fizessek?

Figyelt kérdés
Kiszálltam az autóból, az automatához mentem, de nem működött, a másik oldalban megláttam egy másik automatát, kocsival átáltam a másik oldalra, mikor elindultam, az autó mögött egy civil ruhás emberke rendszámmagasságban tartott kütyüvel lefotózta a rendszámot, azt hitte nem vettem észre. A másik automatából vettem jegyet, beszéltem az fényképésszel, de tagadta a dolgot. Mit csináljak, hogy elkerüljem a többszörös bírságot?
2012. nov. 24. 09:27
 1/2 anonim válasza:
A képen szerintem biztos rajta van a dátum, idő. A jegyen is, amit vettél, tehát ha bemutatod, hogy igen is vettél csak amíg vetted lefényképeztek, akkor szerintem nem kell kifizetned. De ez csak egy ötlet.
2012. nov. 24. 09:46
 2/2 anonim ***** válasza:
A fotón látszódnia kell a hiányzó jegynek is, vagyis fényképezniük kell a szélvédőt és a jegy hiányát. Valszeg csak csekkolta a rendszám alapján, hogy nem fizetted-e pl. mobillal, mert akkor nyílván nincs jegy az ablakban. De a biztonság kedvéért a jegyet őrizd meg!
2012. dec. 16. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!