Fizető parkolóban parkoltam, lefényképeztek, de nem kaptam mikulás csomagot, most mit tehetek, hogy többszörös bírságot ne fizessek?
Figyelt kérdés
Kiszálltam az autóból, az automatához mentem, de nem működött, a másik oldalban megláttam egy másik automatát, kocsival átáltam a másik oldalra, mikor elindultam, az autó mögött egy civil ruhás emberke rendszámmagasságban tartott kütyüvel lefotózta a rendszámot, azt hitte nem vettem észre. A másik automatából vettem jegyet, beszéltem az fényképésszel, de tagadta a dolgot. Mit csináljak, hogy elkerüljem a többszörös bírságot?2012. nov. 24. 09:27
1/2 anonim válasza:
A képen szerintem biztos rajta van a dátum, idő. A jegyen is, amit vettél, tehát ha bemutatod, hogy igen is vettél csak amíg vetted lefényképeztek, akkor szerintem nem kell kifizetned. De ez csak egy ötlet.
2/2 anonim válasza:
A fotón látszódnia kell a hiányzó jegynek is, vagyis fényképezniük kell a szélvédőt és a jegy hiányát. Valszeg csak csekkolta a rendszám alapján, hogy nem fizetted-e pl. mobillal, mert akkor nyílván nincs jegy az ablakban. De a biztonság kedvéért a jegyet őrizd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!