Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Piros lámpánál egy autóból...

Piros lámpánál egy autóból lefényképezték az én autómat. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Nyilván érdekelne, hogy ki és mi célból fényképezett. A rendszáma meg is van, de nem hinném, hogy a rendőrség vagy biztosító kiadná...
2010. aug. 10. 08:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Szoktak olyat,hogy fényképeznek autót a tolvajok,talán mikor megrendelésre dolgoznak.de nálad nem hiszem hogy erről van szó,hiszen nem egy ház előtt parkoltal,azt sem tudhatja az ország mely részén élsz.lehet valamilyen szempontból különlegesnek tartotta az autód és szimplan szerette volna valakinek megmutatni.esetleg nézz utána,neten van pár rendszám adatbázis,bár elég kezdetleges és nem hiszem hogy ha rossz fiúkról lenne szó,pont ők raknak fel magukat oda.
2010. aug. 10. 08:15
 2/7 A kérdező kommentje:

én is ettől félek, hogy ellopják, de egy idő után elváltak útjaink, így talán tényleg nem tudja, hogy hol lakom.

Hát egy fehér Fabia... nem egy gyönyörűség :)

2010. aug. 10. 08:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Néha én is fotózok, videózok út közben, csak úgy, hülyeségből, amikor elhúz melelttünk 200-zal, hogy kicsit ráijesszek és unalomból:) De otthon kitörlöm a felvételeket, nem kerül sehova.
2010. aug. 10. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:

hát vagy figyi, van ám pár ilyen túlbuzgó ember, aki fényképezővel járkál az autóval, és fotózgatja a szabálytalankodókat, aztán meg leadja a rendőrségre, szóval én ezt tartom alegvalószínűbbnek, ez egyre nagyobb divat manapság ... eddig két ismerősöm járt így !

A rendszám-adatbázis viszont nagyon érdekelne, tudnál olyat mondani, ??? hol találom meg a neten ???

2010. aug. 10. 09:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát ez sem valószínű, mert álltam... :)
2010. aug. 10. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:
mi volt a rendszáma? Akár privibe is jöhet
2010. aug. 10. 12:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Ó, nem titok :)

LLC-932 Volvo xc valami

Köszi! :)

2010. aug. 10. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!