Ujra kell csinálni a KRESZ-t?
Figyelt kérdés
2008-ban megcsináltam a KRESZ tanfolyamot,de 2* nem sikerült és utána nem is foglalkoztam vele többet. Az egyik autos iskolánál azt mondták, hogy bármikor megcsinálhatom,mert erre nem érvényes ez a 2éves idökorlát, de nem tudom h ez igaz e vagy ujra kell csinálni a tanfolyamot?2012. jún. 23. 17:44
2/3 anonim válasza:
A két év a sikeres elméleti vizsga és a sikeres forgalmi vizsga között lehet maximálisan. Még az EÜ-vel is kicsúszhatsz ebből az időből, csak amíg nincs meg, nem kapsz jogsit. Mivel te még nem tettél sikeres vizsgát, így nincs két éves határ sem. Az már más kérdés, hogy közben rengeteget változott a kresz, de te attól mehetsz vizsgázni, ha az akkori iskolád leigazolja a tanfolyamot.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2012. jún. 24. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!