Meg lehet csinálni autósiskolán kívűl az elsősegélyoktatást és/vagy a KRESZ oktatást?
Te most a tanfolyamra gondolsz,vagy oktatni akarsz=D?
Tanfolyamot nem hagyhatsz ki...be kell fizetned.....
igazából csak az elsősegélyre voltam kíváncsi...
elsőnek:Tabulni szeretnék
az elsősegélyt hol lehet még tanulni?
Ha még nem késő a válaszom:
Az elsősegély tanfolyam nem kötelező. Ha akarsz, elmehetsz bármelyik tanfolyamra, mindegy, melyik autósiskola szervezi. Vagy esetleg a vöröskereszt. De természetesen önállóan is felkészülhetsz. Erre vannak tankönyvek (rengeteg helyről beszerezhető). Szinte mindegy, melyiket használod, lehet régi (20-40 évvel ezelőtti is). Természetesen néhány dologban már van változás, ezeket érdemes figyelemmel kísérni, de a régi könyvek is jók. Azután ott van még az internet. Azzal is arra kell vigyázni, hogy sok hülyeséget találsz. Tehát az elméletet nagyjából meg lehet tanulni tanfolyamon kívül is. De a gyakorlatot már nehezebb. Ezért van a tanfolyam. Már ahol normálisan végzik és tartják hozzáértő oktatóval. A vizsgát azonban nem lehet megúszni. Az az egyedüli kötelező.
Remélem, segítettem.
Én egyébként 18 éve oktatok elsősegélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!