Igaz hogy 2011. január 1. -től aki jogosítványt szeretne csinálni nem kell neki kötelezően KRESZ tanfolyamra járni, csak a vizsgán megfelelni?
Először is: férfi egyed vagyok, köszönöm.
Másodszor: egy szóval nem említettem, hogy nem akarom MEGTANULNI a Kreszt, a tanfolyam hiánya egyáltalán nem azt jelenti, hogy az anyagot nem lehet megtanulni. Akármikor beszerezhető mind a tankönyv mind a CD, amiről a tanfolyamot tartják.
Harmadszor: úgy gondolom, ha valaki úgy kap jogosítványt, hogy nem tudja a szabályokat, az részben az autósiskola hibája is.(de ez már nem tartozik a témához)
Negyedszer: megint más dolog, hogy a nyugdíjasok mennyire képesek a szabályok fejben tartására, részemről én szabályoznám a jogosítvány birtoklásának felső korhatárát vagy legalább ellenőriztetném hogy az illető még mindig érdemes e annak birtoklására.(de ez sem ehhez a témához tartozik, mint a harmadikként említett aspektus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!