Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Győrben lefizethetőek a...

Győrben lefizethetőek a vizsgabiztosok? Vagy van amelyik lefizethető?

Figyelt kérdés
Tisztázzuk , én nem az a sofőr vagyok aki sávváltáskor nem használ irányjelzős és elsőbbség adáskor pofátlan meg nem áll meg a zebráknál.Az oktatóm is megerősítette hogy nagyon jól megy meg egy külsős is.A kérdést azért tettem fel mert 100% biztosra át akarok menni.

2012. márc. 11. 20:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy lefizethető nem azt jelenti, hogy bármikor át fog engedni. Meg azért sem ajánlanám, mert bűncselekmény.
2012. márc. 11. 22:27
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
2+5 óra és kész a jogsi? Gratulálok! Azt az oktatót és biztost, aki így átengeded, viszont nagyon megbüntetném, s természetesen téged is. Oktatót, biztost végleg eltiltanám ettől, téged a vezetéstől. Persze némi üldögélés után.
2012. márc. 11. 22:27
 13/14 anonim ***** válasza:
56%

Inkább tanulj meg normálisan és higgadtan vezetni és akkor nem kell ilyenen gondolkodni.

Esetleg kérj meg valaki, hogy gyakoroljon veled vezetni valami mellékúton ahol nincs forgalom. Hátha bátrabb leszel!

2012. márc. 12. 09:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló , nekem nem a higgadt vezetéssel van bajom , teljesen nyugodtan vezetek és szabályosan és különösen óvatosan , figyelmesen ,mivel 2 autóbaleset is volt már a családban és az egyik sajnos halállal végződött.Nekem magával a vizsgával van a bajom.
2012. márc. 12. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!