Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Győrben lefizethetőek a...

Győrben lefizethetőek a vizsgabiztosok? Vagy van amelyik lefizethető?

Figyelt kérdés
Tisztázzuk , én nem az a sofőr vagyok aki sávváltáskor nem használ irányjelzős és elsőbbség adáskor pofátlan meg nem áll meg a zebráknál.Az oktatóm is megerősítette hogy nagyon jól megy meg egy külsős is.A kérdést azért tettem fel mert 100% biztosra át akarok menni.

2012. márc. 11. 20:15
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Ha tényleg ilyen jó megy akkor nem gondolkodnál ostobaságon.
2012. márc. 11. 20:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem minden vizsga jellegű dolog nehezebb mint az átlagnak.Amikor érettségiztem akkor is össze-vissza beszéltem és nem jutott eszembe semmi majdnem az egészet elrontottam.Pedig előtte teljesen jól ment.
2012. márc. 11. 20:35
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Az oktatódat kérdezd meg erről!

Amúgy sacra a 90%-uk lefizethető. Legalábbis felénk (Kecskeméten) igen. A tarifa pedig 20 ezer forint.

2012. márc. 11. 20:48
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
Én is ilyen túlizgulós vagyok, mégis sikerült elsőre minden.
2012. márc. 11. 20:48
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
20:48 xD te kecsón lefizettél bárkit is?:D:D Pedig itt még nem is szemétkednek, elsőr emeglett mindenem és pótórát se kellett vennem
2012. márc. 11. 20:49
 6/14 A kérdező kommentje:
Én járok ezzel pszichológushoz is azt mondja tudni fog javítani rajta de kell egy kis idő.Csak nem régóta járok , ő is azt tanácsolta hogy anyagilag segítsem meg kicsit a vizsgabiztost ha lehetséges és akkor nyugodt marad a tudatom és minden rendben lesz.
2012. márc. 11. 20:51
 7/14 A kérdező kommentje:
Valószínű ez nélkül is sikerülne hogyha nem lenne ez a problémám.
2012. márc. 11. 20:55
 8/14 anonim ***** válasza:
57%

@20:49

Igen lefizettem.

Nekem két hét alatt kellet a jogsit megcsinálni a-tól, z-ig. Összesen 2 órát vezettem rutin előtt és azthiszem 4-et forgalmi előtt.

Nem engedhettem meg magamnak azt, hogy megbukjak úgyhogy megkellet támogatni a dolgot.

2012. márc. 11. 20:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden megy és csak a lelked megnyugtatásául akarod megszponzorálni az embert, akkor inkább magadat próbáld megnyugtatni.

Én Győrben vizsgáztam 2004-ben B-t, 2010-ben A-t, egyik alkalommal sem fizettem.

2012. márc. 11. 21:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Az a gáz hogy nem tudom magamat megnyugtatni.Amikor gyakorlok az oktatóval teljes nyugalommal vezetek.Ugyanígy vagyok mindennel....jól csinálom , jól megy de ha vizsga jön vagy hasonló akkor minden megváltozik.
2012. márc. 11. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!