Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ez igaz? Lefizethetőek?

Ez igaz? Lefizethetőek?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy ha az oktatód a vizsga előtt felhív, hogy az utolsó órát nem lehetne-e előbbre venni, mert most beteg, az valójában azt jelenti, hogy ő és a vizsgabiztos "lefizethető"?

Pár ismerősöm mondta, hogy ez egy iratlan szabály, és ilyenkor ha nem adsz nekik pénzt általában meghúznak, és jobban jársz ha azonnal más oktatóhoz mész.

Engem tegnap hívott az oktatóm ugyanezzel, hogy beteg lett és végigfutott a hátamon a hideg, mert azt gondoltam, hogy csak legenda, vagy valami hülyeség. Adjak nekik pénzt? Ha igen, mennyit?

2011. aug. 30. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Adj neki 10 Ft-ot és köpd le.
2011. aug. 30. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én pofán is b4sznám még mellé, ha ez igaz.
2011. aug. 30. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább tényleg adj neki 10-et minthogy meghúzzon (akár többször is) és az új vizsga is van vagy 5e vagy több és még a bukás érzete meg a +órák még és a sok idő, egyszerűbb egy Istvánnal elintézni.
2011. aug. 30. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki! Mondd, hogy hálás lennél, ha sikerülne a vizsga.
2011. aug. 30. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
63%

Légyszíves és ne gyere ki a forgalomba, ha libáért vetted a jogsit. Köszi!

Az autós társadalom

2011. aug. 30. 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!