Lehet hogy élnek az Air France gép utasai?
Figyelt kérdés
mär mindent hallani!forumokat bujok,és ott azt irjäk,hogy lehet hogy valoban élnek,hiszen ha lezuhant volna,mär megtalälnäk,akär csak a darabjait.akär a tengerben,akär a szärazföldön.4 napja eltünt és semmi nyom az ég vilägon!elvileg egy pasi telefonja azota kicsereg..azé aki a gépen ült.miRét nem mérik be hogy hol a telefon?jo ok lehet elhagyta mielött a gépre ült volna de akkor is.nagyon sajnälom az utasokat!!!!!
mondjuk én szerintem sajnos lezuhant a gép,de nem igaz hogy nem taläljäk!mär oylanokat is hallani hogy eltéritettéka gépet terroristäk stb.mondjuk forumon összehordanak mindent az emberek,de jo lenne tudni valamit!remélem élnek:(!mit gonndoltok erröl a katasztrofärol?
2009. jún. 5. 14:25
1/11 anonim válasza:
Nem az volt a hírekben, hogy már néhány darabját megtalálták??? Ha élnének, szerintem már kiderült volna. Sajnálom, ami történt.
2/11 anonim válasza:
Sajnos kiderült azokról a darabokról, hogy egy tartályhajóról származnak. A gépnek egyenlőre nyoma sincs.
3/11 anonim válasza:
Nem, nem élnek! Egy percig sem reménykednék ebben még akkor sem, ha valamelyik hozzátartozóm ült volna ezen a gépen. Elég rejtélyes módon, de a gép az óceánba zuhant. Én abban bízom, hogy előbb-utóbb mégis megtalálják és emléket tudnak állítani az elhunytaknak.
4/11 anonim válasza:
Ma hallottam,hogy mégsem az eltünt gép roncsait találták meg.Gondolom az utasok hozzátartozoinak ez egy kis reménysugár,de valoszinü,hogy nem repül napok ota az a gép,igy semmi jo dolog nem történhetett vele,ha nincs rola hir.Én azt nem értem,hogy ha a feketedoboz 30 napig küldi a jeleket a megtalálásához,akkor miért nem találják mégsem?Én is nagyon sajnálom az utasokat,föleg a gyerekeket,akiknek ez életreszolo emlék lett volna,de tragédia lett belöle.Hát nem tudom,reménykedjünk...
5/11 A kérdező kommentje:
igen azok valoban nema gép darabjai voltak,mint kiderült:(.borzalmas ez a katasztrofa bärmi is történt:(.én tényleg ugy bizom benne hogy bärhogyan de elökerülnének élve:(,de szerintem ennek semmi esélye:(:(:(
2009. jún. 5. 14:36
6/11 A kérdező kommentje:
na igen..ahogy irtad ..a feketedoboz.miéRt nem tudjäk akkor bemérni hogy hol a gép??????????:(::(:(:(
2009. jún. 5. 14:39
7/11 anonim válasza:
Maga a csoda lenne, ha élnének, bár én kívánom nekik! Legyen csoda!
8/11 anonim válasza:
Annyian keresik őket ott ahol eltűnt a gép, hogy ha már 1 túlélő lenne, akkor is megtalálták volna
9/11 anonim válasza:
Màr 17 halottat emeltek ki a vizböl:(
10/11 A kérdező kommentje:
igen olvastam,borzalmas:(!szegények!!:(
2009. jún. 8. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!