Lehet már tudni, hogy mi okozta a 2009. 06. 01-i Air France légikatasztrófát?
Megtalálták a dobozokat most nyáron, sőt, néhány egész jó állapotban lévő holttestet is.
Nekem v.mi nagyon gyanús... anno '82-ben egy AF Airbus egy dombtetőn landolt, 2 ember meghalt. A kapitány váltig állította, hogy a magasságmérő mutatott hibás adatot, de a szakértők azt mondták, a kapitány hibázott. A helyszíni fotókon világosan látható, hogy az ottani black box nem az a black box, mint amit a tárgyalóteremben bizonyítékként bemutattak. Én nem tudom, kik és mit csináltak közösen az A-tól és az AF-tól, de v.mi sumák van abban a sztoriban, és erős a gyanúm, hogy a géptípus súlyos műszaki hibáját akarták eltusolni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy feltűnő ebben a legutóbbi balesetben is az, hogy a szakértők nem iparkodtak kideríteni a szerencsétlenség okát, sőt, a roncsok kiemelését se szorgalmazta senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!