Ossii kérdése:
A Tour de France versenyzői hogy intézik a nagydolgot?
Figyelt kérdés
Megállás nélkül tekernek,több kilométert,pisilni megállnak,na de ezt hogy lehet közben?2011. okt. 12. 20:19
1/8 anonim válasza:
Sehogy! Elvégzik a dolgukat verseny előtt.
2/8 anonim válasza:
nyilván előtte sem csülköt esznek kenyérrel,vagy bablevest.
3/8 anonim válasza:
Aki nem bír végigtekerni egy szakaszt az szerintem el sem indul ilyen versenyen. Szarni ráérnek utána, azt nem kell minden órában.
4/8 anonim válasza:
Nem mennek megállás nélkül éjjel-nappal. Reggel elindulnak letekerik az etapot, és este megszállnak valahol. Aki szarni akar elintézi futam előtt vagy utána!
Nem nagy művészet, én is ülök 8-9 órát az autóban, reggel elinntézem a nagydolgomat, aztán este megint leülök ha kell. Napközben idegen helyen sose intézem a dolgomat.
Ráadásul vizelni se sűrűn kell megállniuk, mert nem vedelnek ha kell ha nem!
5/8 anonim válasza:
több kilométert (egy százas kimaradt)
egyébként 4-5 óra max. egy szakasz, annyit kibírnak.
6/8 anonim válasza:
Nem állnak meg. Mivel verseny alatt ezek a versenyzők "úrhajós" kaját esznek ezért nem is kell nekik. És max. 5-7óra egy szakasz. Annyit mindenki kibír. Az hogy hogyan végzik el a vizeleti gondjaikat pedig egyszerű. Több versenyző áll meg egyszerre, és úgy. Így nem maradnak le annyira, mintha egyesével állnának meg.
7/8 A kérdező kommentje:
na most már tiszta a kép,kösz a válaszokat !
2011. okt. 13. 16:29
8/8 anonim válasza:
nekem van egy barátom aki egyszer úgy nyert meg egy bicaj versenyt, hogy rájött a cifra, de nem állt meg hanem a gatyájába fosott és bár büdösen de első lett.... A forma1 pilóták is menet közben brunyálnak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!