Marcsi094 kérdése:
5. alkalommal is megbuktam forgalmi vizsgán mire számítsak a Rendkívüli PÁV-on? Kell vezetni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 14:59
11/16 anonim válasza:
te hülye vagy, kedves utolsó :o)
13/16 anonim válasza:
3 éve a temetőben van. Egyéb kérés?
14/16 anonim válasza:
Szia, én áprilisban voltam páv4-en, ha írsz privit, szívesen elmondom, hogy mi volt a vizsgán. :)
És hozzátenném a sok okoskodó véleményéhez, hogy a végén sokkal figyelmesebben, tapasztaltabban vezet az, aki pl 6odjára vizsgázik le, mint aki 1.re átment...
15/16 anonim válasza:
Utolsónál a pont.Attól hogy valaki 5ikre is megbukik legnagyobb részt attól van hogy annyira stresszel hogy mi lesz ha ezen is megbukik és nem úgy megy neki a vezetés.A műmájer barmok sokkal több balesetet okoznak mint aki óvatosan körültekintően vezet..
16/16 anonim válasza:
Kamionos!
Amit leírtál te sem gondolod komolyan ? 5 x-re meg több milliót kerestél ?
Hadjuk már ezek olyan báb dolgok mint Einstein meg bukott matematikából ? De senki sehol nem igazolta még . Ez csak egy kötekedős liberális duma .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!