Második alkalommal húztak meg a forgalmi vizsgán. Az oktatóm szerint jól vezetek, de mégis azzal az indokkal húztak meg, hogy rossz a kuplungkezelésem, és indulásnál egy-két centit hátracsúsztam. Mit kell tennem, hogy ez ne fordulhassanak elő velem?
Az oktató nyilván nem fog az oktatói képességeinek színvonala ellen szólni.
A kuplungkezelésedet nem érzékeljük, így arról nem tudunk állást foglalni. Viszont 1-2 cm visszagurulást érzékelni sem könnyű, nemhogy megbukni miatta. Ahhoz kifejezetten buktatni akaró vizsgabiztos kéne.
Szia!
Ha aznap éppen te vagy az,akit meg kell húzni,fejre is állhatsz,akkor se méz át.én 3szor buktam,4.-re sikerült,pedig jól vezetek,már 9 éve,balesetmentesen.sajnos az oktatóm sem tudott mit mondani,mint azt pech,rosszkor vizsgáztam.biztos van egy buktatási-ráta,amit ki kell töltenie a izsgáztatónak...ennyi sok szerencsét
Sajnos igaz,van egy bizonyos % akit meg kell buktatni,teljesen mind1 ha maga M. Schumher
ülne a volán mögött a vizsgab,úgyis belekötne vmibe.
Legközelebb talán szerencséd lesz! Sok sikert!
@14:30
Az oktatónak nincs sok beleszólása a vizsgabiztos értékelésébe.
Akkor lehet ,hogy azért húztak meg ,hogy fizess.
Egyre szarabb ez az ország már senkinek se lehet hinni és senkiben se lehet bizni.
Tanulj meg németül vagy angolul és menekülj a sülyedő halyóról amíg nem késő!
Én 2 éve tettem le a jogsit, már akkor is nagyban mentek a borítékosztások... Forgalmi vizsgán mondta nekem az oktatóm hogy szeretném-e egy kis "hátszéllel" átmenjek. Mondtam neki hogy biztos hogy nem fogok fizetni senkinek :) Nem azért jelentkeztem jogsira hogy meglegyen pár héten belül, hanem azért hogy rendesen megtanuljak vezetni és minden aggodalom nélkül kimehessek a forgalomba.
Az első vizsgán megbuktam, mert benéztem egy kereszteződést az teljesen jogos volt.. de utána vettem plusz órákat és gyakorolgattunk és a végén már úgy voltam a vizsgával hogy biztos hogy sikerülni fog. Itt az önbizalom a fontos és az hogy érezd hogy sikerülni fog! Mondanom se kell hogy 2. vizsgán átmentem 0 hibaponttal :) Fizetős volt a vizsgabiztos, de annyira átrágtam mindent amire figyelni kell hogy semmibe se tudott volna belekötni :)
Szóval én azt javaslom Neked hogy inkább vegyél plusz órákat és gyakorolj az oktatóval, mint hogy lefizetnéd a vizsgabiztost. De persze ez egyénfüggő, kinek mi a fontosabb, hogy megtanuljon jól és biztonságosan vezetni, vagy hogy minél hamarabb meglegyen a jogsi és vezethesse apu bömbijét :)) (persze ezt csak új jelképesen mondtam, nem rád értettem)
Izgulós vagy egyébként?
Sok vizsgabiztos elkéri a pénzt a tanítványtól, elteszi és nem is adja tovább a vizsgabiztosnak. És ha megbuksz akkor vissza adja azzal a szöveggel hogy őt nem lehetett lefizetni. De ez sok esetbe bejön nekik, mert az emberek 80-90%-a ha fizet, akkor annyira ellazul és megnyugszik, azzal a tudattal hogy úgyse fog megbukni mert el van intézve, hogy minden gond nélkül átmegy a vizsgán :)
Látom egy régebbi kérdés, de ha valaki esetleg olvassa...
Ha nyomod a féket és úgy engeded a kuplungot a csúszópontig, akkor nem fullad le és nem is gurul hátra. De hát ez rutinon is feladat volt, az emelkedőn való elindulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!