Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Második alkalommal húztak meg...

Második alkalommal húztak meg a forgalmi vizsgán. Az oktatóm szerint jól vezetek, de mégis azzal az indokkal húztak meg, hogy rossz a kuplungkezelésem, és indulásnál egy-két centit hátracsúsztam. Mit kell tennem, hogy ez ne fordulhassanak elő velem?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 13:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Az oktató nyilván nem fog az oktatói képességeinek színvonala ellen szólni.

A kuplungkezelésedet nem érzékeljük, így arról nem tudunk állást foglalni. Viszont 1-2 cm visszagurulást érzékelni sem könnyű, nemhogy megbukni miatta. Ahhoz kifejezetten buktatni akaró vizsgabiztos kéne.

2009. nov. 17. 13:26
 2/10 anonim válasza:

Szia!

Ha aznap éppen te vagy az,akit meg kell húzni,fejre is állhatsz,akkor se méz át.én 3szor buktam,4.-re sikerült,pedig jól vezetek,már 9 éve,balesetmentesen.sajnos az oktatóm sem tudott mit mondani,mint azt pech,rosszkor vizsgáztam.biztos van egy buktatási-ráta,amit ki kell töltenie a izsgáztatónak...ennyi sok szerencsét

2009. nov. 17. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Sajnos igaz,van egy bizonyos % akit meg kell buktatni,teljesen mind1 ha maga M. Schumher

ülne a volán mögött a vizsgab,úgyis belekötne vmibe.

Legközelebb talán szerencséd lesz! Sok sikert!

2009. nov. 17. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék hogy a fenébe veszik észre hogy 1-2 centit visszacsúszol. Szerintem nincs olyan sofőr aki ne csúszna vissza emelkedőn pár centit. És ez még tűréshatáron belül is van ráadásul.. Egyébként úgy kerülheted el, ha már ez a kérdésed, hogy gyorsítasz a lábadon mikor pedált cserélsz. (gondolom benzinessel tanulsz). Vagy behúzod a kéziféket ha akkora az emelkedő, és úgy indulsz el.
2009. nov. 17. 14:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne adj okot, hogy megbuktassanak! + Ha az oktató nem áll ki melletted, válts iskolát!
2009. nov. 17. 14:30
 6/10 anonim ***** válasza:

@14:30

Az oktatónak nincs sok beleszólása a vizsgabiztos értékelésébe.

2009. nov. 17. 15:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a beérkezett válaszokat! Nekem felajánlották, hogy fizethetek 25-30 ezer forintot, akkor tuti meglesz a jogsim. Na de kérdem én, akkor hogy fogom azt érezni, hogy megérdemeltem azt a jogsit, és képes vagyok vezetni?!
2009. nov. 17. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor lehet ,hogy azért húztak meg ,hogy fizess.

Egyre szarabb ez az ország már senkinek se lehet hinni és senkiben se lehet bizni.

Tanulj meg németül vagy angolul és menekülj a sülyedő halyóról amíg nem késő!

2009. nov. 18. 09:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 2 éve tettem le a jogsit, már akkor is nagyban mentek a borítékosztások... Forgalmi vizsgán mondta nekem az oktatóm hogy szeretném-e egy kis "hátszéllel" átmenjek. Mondtam neki hogy biztos hogy nem fogok fizetni senkinek :) Nem azért jelentkeztem jogsira hogy meglegyen pár héten belül, hanem azért hogy rendesen megtanuljak vezetni és minden aggodalom nélkül kimehessek a forgalomba.

Az első vizsgán megbuktam, mert benéztem egy kereszteződést az teljesen jogos volt.. de utána vettem plusz órákat és gyakorolgattunk és a végén már úgy voltam a vizsgával hogy biztos hogy sikerülni fog. Itt az önbizalom a fontos és az hogy érezd hogy sikerülni fog! Mondanom se kell hogy 2. vizsgán átmentem 0 hibaponttal :) Fizetős volt a vizsgabiztos, de annyira átrágtam mindent amire figyelni kell hogy semmibe se tudott volna belekötni :)

Szóval én azt javaslom Neked hogy inkább vegyél plusz órákat és gyakorolj az oktatóval, mint hogy lefizetnéd a vizsgabiztost. De persze ez egyénfüggő, kinek mi a fontosabb, hogy megtanuljon jól és biztonságosan vezetni, vagy hogy minél hamarabb meglegyen a jogsi és vezethesse apu bömbijét :)) (persze ezt csak új jelképesen mondtam, nem rád értettem)

Izgulós vagy egyébként?

Sok vizsgabiztos elkéri a pénzt a tanítványtól, elteszi és nem is adja tovább a vizsgabiztosnak. És ha megbuksz akkor vissza adja azzal a szöveggel hogy őt nem lehetett lefizetni. De ez sok esetbe bejön nekik, mert az emberek 80-90%-a ha fizet, akkor annyira ellazul és megnyugszik, azzal a tudattal hogy úgyse fog megbukni mert el van intézve, hogy minden gond nélkül átmegy a vizsgán :)

2009. nov. 18. 10:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Látom egy régebbi kérdés, de ha valaki esetleg olvassa...

Ha nyomod a féket és úgy engeded a kuplungot a csúszópontig, akkor nem fullad le és nem is gurul hátra. De hát ez rutinon is feladat volt, az emelkedőn való elindulás.

2010. jún. 26. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!