Hogy lehet elmagyarázni valakinek, hogy mi a jó a vezetésben?
Figyelt kérdés
Ez a valaki,36éves férfi,de még sosem vezetett autót,se motort.2011. jan. 14. 22:21
1/3 anonim válasza:
Ahoj!
Ez tudod olyan, mintha valakinek azt akarnád elmondani mi a jó a szexben. Igazából az ember már kisfiú kora óta foglalkozik vele, nézi, hogy a nagyon hogyan csinálják, és mikor rá kerül a sor, akkor kíváncsisággal és örömmel áll neki még akkor is, ha csak próbálkozás szinten megy.
Most folytatva a példát vannak frigid emberek is a világon. Egy olyan valakinek, akinek ez hiányzik, annak talán nem is kell erőltetni a magyarázkodást.
2/3 omadjoe válasza:
egyszer probáld ki! autozást, motorozást, szexet... :D
egyetértek az elöttem szoloval! UFF!
3/3 anonim válasza:
Mi annó, amikor nekem meglett a jogsim, elmentünk kocsikázni. Egri vagyok(100 négyzetkilométer), egy órát kocsikáztunk, és biztos vagyok benne, hogy a város minden részén voltunk. Nem minden utcában, de minden területen igen. Céltalanul bolyongtunk a város egyik végéről a másikra járkáltunk, és mindez megvolt egy óra alatt úgy, hogy már nem tudtunk oda menni, ahol még nem voltunk. Amíg nem volt jogsim, és gyalog jártam, csak a népkertbe legyalogolni, és vissza tartott egy órát. Ezt megmutatva haveromnak eldöntötte, hogy semmiképp nem marad jogsi nélkül, megcsinálja, hiszen előbb-utóbb úgyis kell, pláne hogy van otthon kocsijuk, amit elvihet. Keményen kitettük a könyökünket az ablakon, benyomtuk a trancet a rádióba, és jól éreztük magunkat. Ez motiválta. Nem tudom hogy egy 36 éves férfinál beválik-e ez, de ha egy hasonló körre elviszed, lehet hogy neki is tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!