Megírnátok nekem az alapvető dolgokat a vezetésben?
Én egy 18 éves lány vagyok aki a tavasszal készül autósiskolába.
Igazság szerint nem sok mindent tudok a vezetésről,egyedül csak néhány táblát,"kuplung-fék-gáz" sorrendet, és az elindulás elméletét.
Amire kíváncsi lennék az,hogy hogyan kell elindulni (igaz,hogy ezt tudom,de jó lenne egy kis megerősítés),megállni...szóval ilyen alapvető dolgok.
A hétvégén ölük majd először volán mögé,ezért azt szeretném ha már tudnék valamit.
köszönöm

Ezeket már én is nézegettem... valami bővebb válaszra gondoltam,de mindegy...
azért köszi

Semmit sem kell tudnod! Azért van az autósiskola, hogy ott megtanítsanak rá!
Nyugi!

Hülyének senki nem fog nézni azért mert nem tudsz dolgokat, azért mész oda, hogy megtudj...
Persze gondolom, hogy azért parázol mert a kortársaidtól azt hallod, hogy ők már milyen jól tudnak vezetni, stb.
Hidd el nekem azért mert apu 2-szer megengedte nekik, hogy megfogják a kormányt, még ugyanolyan kezdők mint te...
Köszönöm a biztatást :) aranyosak vagytok :)
Majd lesz valahogy mikor majd a hétvégén először a volán mögé ülök a párommal,remélem majd neki lesz hozzám türelme ... mert gondolom nem egyszerű kezdőkkel :D

Egy szabaly van aminek minden mast ala lehet rendelni (persze a szabalyok betartasa nyilvan fontos): senkinek es semminek ne menj neki.
Viccen kivul: elso oran oktato megkerdezte hogy vezettem e mar. Mondtam hogy eloszor ulok kormany moge. Na akkor, rutinpalya, elmagyarazta az elindulast, es egesz oran elindulas-megallast gyakoroltunk, mentunk korbe.
Bele fogsz jonni )
Elindulashoz annyit: ovatosan a kuplunggal, csusztasd, finoman, szepen, ne ugraljon az auto. A gazpedal erzekeny, majd meglatod, eloszor epp csak hozzaertem aztan porgott is vagy hatezerig ))) Meg fogod szokni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!