Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A 17-18 éves lányok minek...

A 17-18 éves lányok minek akarnak annyira vezetni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 15:57
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Én írtam azt, hogy ha részegség miatt okozna valaki balesetet és én részese lennék addig ütném a részeg sofőrt amíg életben van... no ha én lettem volna autópályán a 17 vagy kitudja hány éves csaj helyében és baleset lesz belőle, (akár jogosan vagy kiakadva rá, akár nem, de inkább nem úgy érzem) a farkad levágásával kezdtem volna, de remélem ezt a barátnőd elintézte volna egy harapással, ha csattantok... Istenem ha ennyire gyökér vagy nézz magadra, ne másokat szapulj! Ha már ilyet mindenképpen közúton kell, legalább addig állnátok félre!
2011. jan. 2. 17:52
 32/45 anonim ***** válasza:
Bár abban sem vagyok biztos hogy nem csak ábrándozol éppen :D
2011. jan. 2. 17:53
 33/45 anonim válasza:
Én 19 éves lány vagyok másfél éve van jogsim. Igaz, néha elkövetek néhány bakit, de még sohasem okoztam másnak kárt. Sőt mikor azt hallom a tv-ben, hogy ennyi meg annyi fiatal meghalt autóbalesetben, azt sosem korombeli lányok okozzák, hanem fiúk! És miért? Mert apuci alájuk adja a kocsit, aztán azzal keménykednek... sok ilyet ismerek. Szerintem egy friss jogsit srác sokkal veszélyesebb, mennek mint az őrültek, semmire sem figyelve... a hímsovinizmusodból meg jobb lenne, ha alábbadnál. -.- Üdv.
2011. jan. 2. 17:56
 34/45 anonim ***** válasza:
ha lekókad, akkormeg kilógó hervadt f@sszal lettél volna vicces, tökmindegy :D
2011. jan. 2. 17:58
 35/45 anonim ***** válasza:
na te is azok közé tartozol,akiknek ha tehetném örökre bevonnám a jogsidat!!! szerencsétlen!!!
2011. jan. 2. 18:02
 36/45 A kérdező kommentje:
de akkor is... 170nél bevág elém egy tinicsaj????? ezt értsétek meg!! MEGY MINDENKI MINT AZ ŐRÜLT....
2011. jan. 2. 18:03
 37/45 anonim válasza:
Ezen mit kéne megérteni? Persze vannak bakik, de nem az autópályán 170-el kéne szopatnod magad! Nameg ott kezdődik, hogy 170-el már ott is bünti van te hülye! Mit akarsz magaddal? Nem csak ő lenne a hibás te szerencsétlen! Most könnyítésnek szántad az orált vagy már nem volt mit írni? Szánalmas vagy!
2011. jan. 2. 18:48
 38/45 anonim ***** válasza:
Tudod te mennyivel szabad menni autópályán? Innentől kezdve kb 80%-ban te leszel ha hibás, pláne ha leharapott farokkal találnak rád... Az hogy az ember netán rosszul méri be mennyire közeledik gyorsan a másik sávban az autós egy dolog, ez is olyan ami 40 éves tapasztalattal is előfordulhat, visszarántja a kormányt, te beletaposol a fékbe, ennyi... Erről beszélt mindenki, amikor azt mondta, hogy apró figyelmetlenségek előfordulnak, csak akkor van baj ha rosszkor rossz helyen... Az viszont hogy 170-nel közlekedsz miközben a barátnőd kényeztet már sokkal gázabb ne haragudj!
2011. jan. 2. 19:54
 39/45 anonim ***** válasza:
És ha egy papa vág be eléd, akkor most azokat szidnád? szerencsétlen h.ülye...
2011. jan. 2. 19:58
 40/45 A kérdező kommentje:
okés...:D
2011. jan. 2. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!