Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A 17-18 éves lányok minek...

A 17-18 éves lányok minek akarnak annyira vezetni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 15:57
1 2 3 4 5
 1/45 anonim válasza:
66%
Úgy vélem, hogy nem csak a lányok csinálják ezt, te tuskó! Az én oszt társam 17 éves és balesetet okozott. Ne és azt nem is mondtam, hogy fiú. Na ezt add össze!
2011. jan. 2. 15:58
 2/45 anonim válasza:
82%
én osztályomba eddig csak srácnak volt balesete azok közül akik vezetni kezdtek. lányoknak nem.
2011. jan. 2. 16:00
 3/45 anonim válasza:
81%
A sok öntelt 17-18 éves kisfiú, különösen szilveszter környékén, na látod, miattuk van a sok baleset!
2011. jan. 2. 16:01
 4/45 anonim ***** válasza:
52%
Én még nem is láttam 17-18körüli lányt vezetni, csak oktatóautóba, de önállóan még nem...~10e km
2011. jan. 2. 16:02
 5/45 anonim ***** válasza:
szerintem azért,mert azt hiszik,hogy ugy felnöttebbek a koruknál,pedig foggalmuk sincs,hogy ez mennyi odafigyeléssel és felelösséggel jár.
2011. jan. 2. 16:03
 6/45 anonim válasza:

2 fajta ember van:

1.aki tudja h kell közlekedni balesetmentesen,és van érzéke hozzá

2.aki tapasztalatlan,nincs érzéke hozzá

hát minden nap vezetek,de kb az emberek felének elvenném a jogsiját

2011. jan. 2. 16:03
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem miattuk van a rengeteg baleset. Nem tudom, hogy ezt honnan szedted. A legtöbben nincsenek is olyan jó anyagi helyzetben, hogy amint megszerzik a jogsit, lesz autójuk is, aztán mehetnek össze-vissza... Sokan valóban csak azért csinálják, hogy menők legyenek, de abba a fiúk is beletartoznak, és az csak egy kis réteg. Sőt, olyan is van, aki megszerzi valahogy a jogsit, de nem tud vezetni, a kreszt se tudja... de azért általánosítani nem kellene... Nekem például szükségem van rá, hogy öreganyámat a kórházba vigyem, dolgozni járjak, stb. Amúgy, majd akkor tegyél fel kérdéseket, ha megtanultál magyarul, te bénálkodó. Idióta.
2011. jan. 2. 16:05
 8/45 anonim ***** válasza:
100%
Én pont 18 éves voltam amikor a kezembe kaptam a jogsim, lányként... ennek három éve, és még csak meghúzni sem húztam meg eddig egy autót sem! Azt mondom szerencsére eddig balesetbe sem keveredtem! Nézd meg, hogy hány baleset van lányok miatt, és hány apuci pici fia miatt, aki megkapta egy estére apuka audiát, hagy menőzzön... Youtubon sem egy gyász videót találsz fára vagy oszlopra feltekeredett kis srácokról... Nem szabad általánosítani, nem a lányok az idióták. Minden szülő és oktató a hülye (akár lány, akár fiú a tanuló), aki olyan fiatal kezébe ad jogosítványt, és tesz a hátsója alá autót, akik még nem érettek arra, hogy felfogják mekkora felelősség a vezetés!
2011. jan. 2. 16:06
 9/45 anonim válasza:
66%

:) 18 éves lány vagyok, egy éve van jogosítványom, van saját autóm, és még soha nem okoztam balesetet, sőt, állítólag jól vezetek.

Szerintem az olyan öntelt majmok miatt vannak a balesetek, akik lenéznek másokat az utakon. Valahogy olyan érzésem van, hogy te is ezek közé tartozol.:)

Amúgy pedig szerintem ez nem korfüggő, hanem rutinfüggő. Nekem van egy velem egyidős unokatestvérem, együtt csináltuk a jogsit, FIÚ, és én jobban vezetek mint ő, mert többet ülök autóban. Ez van. És ráadásul nem úgy kellene hozzáállni másokhoz, hogy "Ez bénázik, minek vezet?!", hanem úgy, hogy "Ezt most elszúrta, rádudálok, és akkor majd észbe kap, legalább legközelebb nem csinál ilyet."

Wáá, most ideges lettem:D:D

2011. jan. 2. 16:06
 10/45 anonim válasza:
100%
Ne te akard már megmondani, hogy ki mikor vezessen. 17 vagyok és még 18. szülinapom előtt megszerzem a jogsit.
2011. jan. 2. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!