Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A 17-18 éves lányok minek...

A 17-18 éves lányok minek akarnak annyira vezetni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 15:57
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Ezt csak azért mondtam, mert nekem már 1 éve van jogsim.. mivel kamionos családból származok a vezetéshez értek a legjobban, azonban mikor épp nem kocsit vezetek(eszetlenül) akkor a nyári hónapokban előszeretettel robogózok(nem is keveset), és nyáron majd 2x meghaltam mert a kisasszony nem adta meg az elsőbbséget.
2011. jan. 2. 16:09
 12/45 anonim ***** válasza:

amúgy sokkal több 17-18 éves pasinak van jogosítványa és ők sokkal felelőtlenebbül vezetnek. a nők télleg lassúak, meg bénáznak, viszont sokkal óvatosabban vezetnek mint a 17-18 éves vagizós férfitársaik.

dehogy a kérdésedre is válaszoljak, sok lány azért, mert menőnek tartja, ennyi.

13/45 anonim válasza:

Na kedves utolsó, miattad még lehet másnak baja! Mert ennyi eszed van, hogy nekem akkor is meglesz mert én azt akarom!

Szánalmas....

14/45 anonim válasza:
vagyis mos tmár nem utolsó...
2011. jan. 2. 16:10
 15/45 anonim válasza:

Na kedves utolsó, miattad még lehet másnak baja! Mert ennyi eszed van, hogy nekem akkor is meglesz mert én azt akarom!

Szánalmas....

Engem te ne szánalmasozz le. Hogy jössz te ehhez? Igen, le szeretném tenni. Miért ne lenne hozzá jogom? És honnan veszed, hogy baja lesz másoknak tőlem? Én nem sértegettelek, úgyhogy te se sértegess engem, mert nem adtam rá okot!

2011. jan. 2. 16:14
 16/45 anonim ***** válasza:
kedves kérdező. az autóvezetés nemcsak annyiból áll h ismered a szabályokat és más dolgod már nincs is. ezalatt azt értem h hiába tudod h neked van elsőbbséged, ahol fennáll a komolyabb baleset esete ott nekedis óvatosabbnak kell lenned. és nemazért mert vannak női vezetők is, hanem azért mert akárki lehet figyelmetlen, férfi is. én nő vagyok, régóta van már jogosítványom, de pl az olyan utcákban ahol bár nekem van elsőbbségem, mindig benézek balra is, neme jön vmi figyelmetlen. hiába tudom a szabályt h az ott nekem főút ha eléggé balesetveszélyes a helyzet akkor énis óvatosabb leszek és nemérzem magam istennek, mer ismerem a szabályokat
2011. jan. 2. 16:19
 17/45 anonim ***** válasza:

Azért a robogósokat sem kell félteni... kérdezhetném én is hogy mit keresnek 15 évesen a gyerekek(!) az utakon?!? A múltkor az én sávomban jött velem SZEMBEN egy robogós... ha nem nyomom padlóig a féket azonnal, és nem kanyarodik le az utolsó pillanatban, simán elütöm!! Persze ez is az én hibám mert nőként ülök a volán mögé tudom... Olyan is előfordult hogy jelzés nélkül vágott be elém egy robogós, és ezekre mind mind reagálni kell! Ennyi... azzal hogy szereztél jogosítványt elfogadtad azt, hogy nem csak a te hibádból történhet baleset, ahogy ELVILEG fel kellett fognod azt is, hogy mindig úgy ülsz volán mögé, hogy kellő gyorsasággal tudj reagálni a veszélyhelyzetekre...

Erre azt szoktam mondani, hogy ha önhibámon kívül úgy keveredek balesetbe, hogy a másik autós szintén önhibáján kívül megcsúszik, vagy bármi, azt mondom előfordul, és ha levágják is két lábamat, megtudok bocsátani neki, mert nem a saját hülyesége miatt ment tönkre az én életem... Viszont ha részegen ül autóba valaki, amiatt csavarodok én is fel egy fára, és veszítem el két lábam, a büdös életbe ne kerüljön a szemem elé a sofőr mert biztosan addig ütném amíg él! No... próbálok én is úgy vezetni, hogy ha netántán balesetet is okoznék az se azért legyen mert azzal vagyok elfoglalva hű de menő vagyok...

Ezen felül pedig ne mond nekem, hogy még sosem csúsztál át egy piros lámpán az utolsó pillanatban, avagy ne hagytál volna teljesen véletlenül figyelmen kívül egy táblát. Ilyenek még 40 éves vezetői tapasztalattal is előfordulnak, és sajnos ha rosszkor történik rossz helyen baleset lehet belőle. Ne szitkozódj hanem fogadd el, hogy a jogosítványoddal egyfajta fogadalmat tettél arra, hogy KÖLCSÖNÖSEN segítitek egymást a forgalomban közlekedő autókkal, és ha ilyen történik, akkor összeszorítod a fogad és megteszel minden a veszélyhelyzet elhárítása érdekében!

2011. jan. 2. 16:22
 18/45 anonim válasza:

Nahát nem azért, de motorosok miatt is elég sok baleset van. Persze általában nem a másiknak lesz baja olyankor...

Ez nem teljesen tartozik ide...tudom :D

Amúgy meg tényleg ne általánosíts, dehát ezt már mindenki elmondta előttem.

Amúgy meg nálunk van egy kereszteződés, ahol (kb) soha nem adnak elsőbbséget... én 10 év alatt kb. egyszer találkoztam olyannal aki megadta... Nem tudom, biztos rossz helyen van a tábla.

Egyszer olyan is volt, hogy jött a nagyokos, mindenben igaza van férfi, még gyorsan bekanyarodtam előtte, erre dudál rám, hogy mit képzelek, megálltunk, és szépen megmutattam neki a táblát, aztán már nem volt akkora szája... ezt se tudom, miért írtam le... :D

2011. jan. 2. 16:28
 19/45 anonim válasza:

lehet ezzel menőzni is persze, de azért autót vezetni mégis csak jó dolog, én legalábbis szeretek (nekem is 18évesen lett meg a jogsim), plusz hasznos is, szóval miért ne szerethetnének vezetni. attól h szeret vezetni még nem lesz balf@sz. bár sokaknak, nem csak fiataloknak és nem csak csajoknak de én is elvenném a jogsit.

amúgy mit keres ez a kérdés a szex-szerelem témakörben??:D

2011. jan. 2. 16:35
 20/45 anonim válasza:
lehet, hogy ő a kocsiját dugja:D
2011. jan. 2. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!