Hogyan éljem túl a forgalmi vizsgát? Hogy ne izguljak addig?
Figyelt kérdés
Sajnos az elsőn megbuktam.belekerültem egy (nem én hibámból adódóan) veszélyes helyzetbe, bepánikoltam és az oktatómnak kellett megoldania (dudálnia). Ez annyira elkeserített hogy teljesen kiborultam.Ha csak a vezetésre gondolok, hányok és fáj a gyomrom.Már 2szer voltam vezetni azóta, de úgyérzem bénább vagyok mint eddig.2010. dec. 11. 21:12
11/14 A kérdező kommentje:
Mi az a minimum ami kell a forgalmi vizsgához?
2010. dec. 11. 21:56
12/14 anonim válasza:
nekem anno 30 óra volt. ebből 9 rutin, 1 a rutinvizsga, 19 közúti forgalom +1 a forgalmi vizsga. Ha ez nem jött össze, kértél egy másik időpontot, és elmentél újra vizsgázni. A haveri körömben és a családomban is megtapasztaltam, bátyám 3. próbálkozásra ment át, egy plusz árat sem vett, volt, hogy egy hónapig nem ült autóban, csak amikor vizsgázott. Ez még azelőtt volt (2008-ban), hogy felemelték a vizsgadíjat tizenakárhányezerre.
13/14 anonim válasza:
Nekem sem sikerült elsőre, izgultam, minden bajom volt és el is rontottam. Másodikra már úgy tudtam odaállni, hogy tudtam mivel nézek szembe, tiszta lappal. Össze is jött.
14/14 anonim válasza:
Ne arra gondolj, hogy ott van a vizsgabiztos es akkor o most megbasz anyad hatan, ha tul keson jelzed, hogy savot valtasz... csak ulj be az autoba. ne felj tole, hiszen ismered, csak figyeld a forgalmat, es erezd az autot... csinald, amit mondanak, es kesz. Ha osztonbol jon, akkor nem lesz gond. Ha nem, akkor meg hiaba van jogsid, mert ugyse fogsz vezetni, mert egyszeruen teher lesz szamodra, nem elvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!