Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek, hogy ne izguljak...

Mit tegyek, hogy ne izguljak forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
Pesten vizsgázok eddig minden elsöre sikerült,bár a rutinnál baromira remegett a lábam és szarul kuplungoltam de eltekintettek felette,de azt mondták ha forgalomba is igy izgulok ne vágjak neki.Ráadásul az oktatom azt mondta kevés ez a tudás.Rutinból vetetett velem plusz 20órát forgalomból is akart de azt már nem birom anyagilag.Ja és azért még a 20ast is tegyem a vizsgalapba.Ráadásul ő számitott arra h. még veszek órákat és pl még nem mentem 5.be.És nagy forgalomba is 3x or voltam.Nagyon félek,már most h, irok görcsbe van a gyomrom.SOS
2010. márc. 6. 11:15
1 2
 1/15 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá, akkor még tényleg ne menj el vizsgázni.
2010. márc. 6. 11:42
 2/15 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem tényleg kéne még pár órát venned,de talán egy másik oktatótól.

Sajnos az ilyen félős sofőrök szokták becsukni a szemüket amikor szembe jövök a kamionnal.

Különben meg ha megvágnak mi van?Semmi.

Gondolj arra,hogy alsógatyában van a vizsgabiztos,és az biztos enyhít a görcsös gyomrodon.

Na ügyesen,találkozunk az utakon! (de ne csukd be majd)

2010. márc. 6. 11:43
 3/15 anonim ***** válasza:

Én 5x megbuktam forgalmin, mert mindig nagyon izgultam. Hatodszorra akkora eső volt, hogy az esélytelenek nyugalmával ültem be. Lazán meglett.

Viszont nálunk pl nem nagyon lehetett lefizetni a vizsgabiztosokat, mert az összes nyugdíj előtt van 1-2 évvel és nem akarnak lebukni, akkor állítólag elveszítenék a rohadt magas nyugdíjukat. Ha nálatok lehet (kell?) adni 20k-t a vizsgán, akkor még úgy is megbuktathatnak?

2010. márc. 6. 11:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj h ezt mondom, de elég sz@r akkor az oktatód. Én még csak rutinozok, de érzem, hogy nem megy, ő már kérdezte többször is, hogy bejelentsen-e vizsgára, mondom nem, mikor jöhetnék megint. A pótórűkat ő egy szóval nem említette, magadnak kell avval tisztában lenni, hogy mennyit tudsz. Tudom késő bánat, de én már rutinnál lecseréltem volna... Na mindegy. Amúgy próbálj lazítani, fejben játszd le a helyzeteteket, feladatokat, útvonalakat, nekem rutinon ez sokat segített, hogy fejben többsazör lepörgettem az egyes feladatok menetét, a következő alakalommal már láthatóan jobban is mentek. ne úgy állj hozzá, hogy úgyis megbuksz, mert akkor tényleg meg fogsz, hanem hogy "igen, odateszem magam, odafigyelek, de nem görcsölök, menni fog". Mondd el ezt előtte háromszor otthon indulás előtt. Meg előtte minden reggel. Nagy kalappal neked!
2010. márc. 6. 11:46
 5/15 anonim ***** válasza:

miért félsz nem tanultad meg?

nem szabad izgulni ez olyan mintha rendesen a forgalomba vezetnél vagy ott is igy fogsz parázni?

egyébként meg mi van ha nem sikerül majd a következö egyébként se te lennél az elsö

egyszerüen csináld amit mondanak meg amit tanultál!

sok sikert

2010. márc. 6. 11:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit,hogy 17 éve engem is megvágtak forgalomban,aztán most mégis 40 tonna van mögöttem.
2010. márc. 6. 11:58
 7/15 A kérdező kommentje:
Második válaszoló!!!Eszembe lesz amit irtál (alsógatya).A többieknek is köszönöm.Amúgy sztem nem vezetek rosszul szeretem is,csak ez a fránya izgulás.A vizsgabiztos jelenléte teljesen kizökkent,olyan mintha az első szexközbe nézne valaki és közbe dirigálna mit, hogy, merre.
2010. márc. 6. 12:25
 8/15 A kérdező kommentje:
Amúgy az oktatót leakartam váltani amikor megvágott 30ezerre.De az iskola nem ajánlotta,volt is belőlle cirkusz.Most valami eljárás folyik ellene.Levizsgáztat és többet nem is lesz oktató.
2010. márc. 6. 12:28
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha teheted, mindenképpen kérj tanácsot profibaktól, családtagoktól.

Az is sokat segítene, ha beülne melléd valaki aki érti a dolgát, van már jogsija és mennétek 1 kört valamilyen elhagyatott területe.

Szépen elmagyarázná neked, mit hogy, merre hány méter és csak át kellene vinned a tanultakat az autóba amin vizsgázol.

2010. márc. 6. 14:10
 10/15 anonim ***** válasza:
legyél minnél lazább.ha vezetsz is minnél lazábban legyél felöltözve.vegyél egy nagy levegőt.és legyen minden elötted.amire akkor pontosan szükséged van. én is elcsúsztam forgalmin.hamarosan c-s jogsit szeretném elkezdeni.gondolj bele h mindenki más igy kezdte el mint te.még a vizsgabiztos is.
2010. márc. 6. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!