Mit tegyek, hogy ne izguljak forgalmi vizsgán?
Szerintem tényleg kéne még pár órát venned,de talán egy másik oktatótól.
Sajnos az ilyen félős sofőrök szokták becsukni a szemüket amikor szembe jövök a kamionnal.
Különben meg ha megvágnak mi van?Semmi.
Gondolj arra,hogy alsógatyában van a vizsgabiztos,és az biztos enyhít a görcsös gyomrodon.
Na ügyesen,találkozunk az utakon! (de ne csukd be majd)
Én 5x megbuktam forgalmin, mert mindig nagyon izgultam. Hatodszorra akkora eső volt, hogy az esélytelenek nyugalmával ültem be. Lazán meglett.
Viszont nálunk pl nem nagyon lehetett lefizetni a vizsgabiztosokat, mert az összes nyugdíj előtt van 1-2 évvel és nem akarnak lebukni, akkor állítólag elveszítenék a rohadt magas nyugdíjukat. Ha nálatok lehet (kell?) adni 20k-t a vizsgán, akkor még úgy is megbuktathatnak?
miért félsz nem tanultad meg?
nem szabad izgulni ez olyan mintha rendesen a forgalomba vezetnél vagy ott is igy fogsz parázni?
egyébként meg mi van ha nem sikerül majd a következö egyébként se te lennél az elsö
egyszerüen csináld amit mondanak meg amit tanultál!
sok sikert
Ha teheted, mindenképpen kérj tanácsot profibaktól, családtagoktól.
Az is sokat segítene, ha beülne melléd valaki aki érti a dolgát, van már jogsija és mennétek 1 kört valamilyen elhagyatott területe.
Szépen elmagyarázná neked, mit hogy, merre hány méter és csak át kellene vinned a tanultakat az autóba amin vizsgázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!