Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek, hogy ne izguljak...

Mit tegyek, hogy ne izguljak forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
Pesten vizsgázok eddig minden elsöre sikerült,bár a rutinnál baromira remegett a lábam és szarul kuplungoltam de eltekintettek felette,de azt mondták ha forgalomba is igy izgulok ne vágjak neki.Ráadásul az oktatom azt mondta kevés ez a tudás.Rutinból vetetett velem plusz 20órát forgalomból is akart de azt már nem birom anyagilag.Ja és azért még a 20ast is tegyem a vizsgalapba.Ráadásul ő számitott arra h. még veszek órákat és pl még nem mentem 5.be.És nagy forgalomba is 3x or voltam.Nagyon félek,már most h, irok görcsbe van a gyomrom.SOS
2010. márc. 6. 11:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Tolvajtempót 3x és vedd át a stílust ;P
2010. márc. 6. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Amúgy meg csináld azt amit tanultál, kérdezd meg valakitől aki tudja, ha nem vagy valamiben biztos.

Én úgy voltam vele, hogy na ezt tanultam, ezt csinálom, KRESZ vizsgán vagyok, a forgalomtól nem félek, mert az oktató úgyis mondja, ha valamit rosszul csinálok.

Autónál még közbe is lép.Szóval nyugodj meg, biztonságban vagy, ha valamit nem értesz kérdezd meg :)

2010. márc. 7. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem te etethető, önbecsülésmentes ember vagy, ezért akar lenyúlni az oktató. Tehát azt se tartanám kizártnak, hogy mindenképp bukj: fizetsz még egy kört.

Hehe, mikor egy oktató mondja, hogy kevés a tudás, akkor észre kéne venni a kedves kuncsaftnak, hogy az illető saját magát minősíti, tehát otthagyni..

Ahhoz, hogy ne izgulj, nyugodt természetűnek kell lenni. Az ember pedig alapvetően akkor nyugodt, amikor valamit biztosan tud. Tehát akkor lennél nyugodt, ha biztos kézzel tudnád vezetni az autót. Ill. akkor, ha úgy mennél oda: vagy sikerül, vagy nem, azaz előbbi esetben felesleges előtte izgulni, ha meg nem sikerült, elég akkor, hogy: jajmostmilesz?

Hétköznapi dologról van szó, amit más mindennap csinál, szinte oda se figyelve. Eszerint gondolj rá, hogy neked sincs más dolgod, mint 3-as környékén elfelejteni a váltót és csak a táblákra, utasításokra figyelni (természetesen a forgalom mellett), mert nem csodát kell tenned, csupán vezetni, mint gizi néni, vagy józsi bá' kalapban, a kormánykeréken át előre meredve. Annyit meg csak össze tudsz hozni, nem?!

2010. márc. 8. 15:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos megbuktam.Pedig nemtom hogy csináltam de egyáltalán nem izgultam.Tök jól éreztem magam addig amig megnem szólalt,hogy túl közel mentem a padkához álljak félre.Vettem plussz órákat és azóta ugy veszem észre mintha bizonytalanabb lennék.Kedden vizsgázok megint,de mást se hallok az oktatótól ,h. ezt nem igy tanította meg ezt se.Pedig biztosan emlékeznék rá ha megmutatta volna vagy mondta volna,azért nem vagyok hülye.Érdekes módon azt mondta már a vizsgabiztosok nem fogadnak el pénzt!!!
2010. márc. 24. 09:34
 15/15 anonim válasza:
ro.hadék emberek az ilyenek próbálják még elvenni azt a kis önbizalmát az embernek.
2011. máj. 22. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!