Mit tegyek, hogy ne izguljak forgalmi vizsgán?
Amúgy meg csináld azt amit tanultál, kérdezd meg valakitől aki tudja, ha nem vagy valamiben biztos.
Én úgy voltam vele, hogy na ezt tanultam, ezt csinálom, KRESZ vizsgán vagyok, a forgalomtól nem félek, mert az oktató úgyis mondja, ha valamit rosszul csinálok.
Autónál még közbe is lép.Szóval nyugodj meg, biztonságban vagy, ha valamit nem értesz kérdezd meg :)
Szerintem te etethető, önbecsülésmentes ember vagy, ezért akar lenyúlni az oktató. Tehát azt se tartanám kizártnak, hogy mindenképp bukj: fizetsz még egy kört.
Hehe, mikor egy oktató mondja, hogy kevés a tudás, akkor észre kéne venni a kedves kuncsaftnak, hogy az illető saját magát minősíti, tehát otthagyni..
Ahhoz, hogy ne izgulj, nyugodt természetűnek kell lenni. Az ember pedig alapvetően akkor nyugodt, amikor valamit biztosan tud. Tehát akkor lennél nyugodt, ha biztos kézzel tudnád vezetni az autót. Ill. akkor, ha úgy mennél oda: vagy sikerül, vagy nem, azaz előbbi esetben felesleges előtte izgulni, ha meg nem sikerült, elég akkor, hogy: jajmostmilesz?
Hétköznapi dologról van szó, amit más mindennap csinál, szinte oda se figyelve. Eszerint gondolj rá, hogy neked sincs más dolgod, mint 3-as környékén elfelejteni a váltót és csak a táblákra, utasításokra figyelni (természetesen a forgalom mellett), mert nem csodát kell tenned, csupán vezetni, mint gizi néni, vagy józsi bá' kalapban, a kormánykeréken át előre meredve. Annyit meg csak össze tudsz hozni, nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!