Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van valami megoldás arra,...

Van valami megoldás arra, hogy ne izguljak ennyire a forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
Ma fogok vizsgázni, még van néhány órám, de olyan szinten izgulok, hogy már csaknem remegek...Hogyan tudnék nyugodtabb lenni?
2011. ápr. 28. 08:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Igyál két sört, az ellazít.
2011. ápr. 28. 08:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de mivel nem iszok alkoholt, így rajtam még egy fél sör is meglátszana:)
2011. ápr. 28. 08:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor vezess elötte még most, ha van rá lehetőséged. Kérd meg aput vagy pasit vagy akárkit aki hajlandó kisérni két kört a parkolóban vagy bárhol.

Ez elegendő magabiztosságot ad mára ahhoz hogy a vizsgán ne parázz.

2011. ápr. 28. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy megtudnálak nyugtatni,de attól nem dől össze a világ ha nem sikerül.Előbb utóbb úgy is fog,tudom anyagi szempontból nem mindegy.Én jövő héten vizsgázok,és én csak azért fogok izgulni,mert engem szorít az idő,így max másodjára sikerülnie kell a vizsgámnak,de inkább az elsőre törekszem.Feltétlenül írd meg,hogyan zajlott.Sok sikert,és csak magabiztosan!
2011. ápr. 28. 08:56
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen a vizsga előtti vezetés lenne a legjobb, de nem megoldható, mert a férjem autóval ment melózni.

Amúgy a pénz miatt izgulok csak, meg az időhiány miatt.Minden egyes vezetést nagyon nehéz volt megoldani a babám felügyelete miatt.De a pénzügyi része a legaggasztóbb:(

Megírom majd, hogy sikerült-e:)

2011. ápr. 28. 09:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne aggodj a penzugyi resz miatt. Itt a legrosszabb ami tortenhet, ha buksz, akkor 12ezer az uj vizsga, plusz a kotelezo ot potora, az is kb annyi, szoval minden egyutt nem megy 25ezer fole.

Namost ha meglesz egyszer az autod, es rosszul veszel egy kanyart: egy rohadt tukor vagy hetvenezer forint. Ha meghuzod a kocsid, plane be is horpasztod: szazezrekbe kerul. Hidd el hogy te jarsz jol ha csak akkor engednek ki mikor mar tenyleg megy a dolog, meg ugy is nehez lesz eleinte.

Ne gorcsolj azon hogy jaj ha elszurom 25ezer forint, mert akkor utana nem mersz majd autoba ulni, hogy jaj ha egy hibat vetek mar ropkodnek a sokkal nagyobb osszegek!

Nyugodj meg szepen, es allj hozza ugy, hogy ha mar meglenne a jogositvanyod, es egy ismerosod megkert hogy vidd el A-bol B-be ahova majd mondja az utat, akkor hogy csinalnad. Nehez, de probalj elvonatkoztatni attol hogy az ismeros konkretan oktato illetve vibi.

2011. ápr. 28. 10:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi volt,sikerült?
2011. ápr. 28. 13:53
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindegyőtöknek a segítséget, hát sajnos nem sikerült:(

Annyira nem keseredtem el, valóban inkább kiadok még egyszer 30ezret,minthogy utána ennyire bizonytalanul vezessek, mint ma a vizsgán.De remélem másodszorra azért sikerülni fog...

2011. ápr. 28. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom.Milyen hibáid voltak?
2011. ápr. 29. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!