Hogyan éljem túl a forgalmi vizsgát? Hogy ne izguljak addig?
Hajts le egykét felest, ugy jobban megy majd a vizsga :DD
Viccet félretéve, nyugodj meg, gondolj arra, hogy a siker felé vezető út, ha megnyugszol és hideg fejjel végig csinálod a vizsgát a megtanultak alapján.
Nemet, kort azért írhatnál.
Egyébként gondolj arra, hogy ha ez az utolsó lehetőség, akkor a legtöbbet kéne kihoznod magadból. Gondold át magadban, hogy eddig miért buktál meg. Izgultál? Pánikoltál? Értelemszerű, hogy a megoldás a pánikolás, az idegesség elhagyása lesz, hiszen eddig ez nem volt eredményes. Próbáld azt a módszert, hogy beülsz, mintha csak a saját autódba ülnél, halál nyugodtan, és a szabályok alapján végigmész az útvonalon amit mondanak neked. A forgalomra figyelj és a vezetésre, ne a vizsgabiztosra.
Az mondjuk érdekelne, hogy miért 25ezer egy pótvizsga :S
Azt tudom, hogy nem filléres, de miből is áll az a te esetedben?
18/L vagyok
11000 Ft a pótvizsga. Kötelező 4 plusz órát venni az 11600 Ft.És ott van a vizsgaóra ami szintén 2900 Ft.
Ahha, a plusz 4 óra az ISTENVERTE lehúzás.
Szerintem ha teljesíted a minimumot, ami kell a forgalmi vizsgához, utána nincs ilyen, hogy kötelező plusz x óra. Szerintem.
No mind1, fel a fejjel, ne erre gondolj, hanem arra, amit az előbb írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!