Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan éljem túl a forgalmi...

Hogyan éljem túl a forgalmi vizsgát? Hogy ne izguljak addig?

Figyelt kérdés
Sajnos az elsőn megbuktam.belekerültem egy (nem én hibámból adódóan) veszélyes helyzetbe, bepánikoltam és az oktatómnak kellett megoldania (dudálnia). Ez annyira elkeserített hogy teljesen kiborultam.Ha csak a vezetésre gondolok, hányok és fáj a gyomrom.Már 2szer voltam vezetni azóta, de úgyérzem bénább vagyok mint eddig.
2010. dec. 11. 21:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hajts le egykét felest, ugy jobban megy majd a vizsga :DD

Viccet félretéve, nyugodj meg, gondolj arra, hogy a siker felé vezető út, ha megnyugszol és hideg fejjel végig csinálod a vizsgát a megtanultak alapján.

2010. dec. 11. 21:23
 2/14 anonim ***** válasza:
Csak nyugodj le,már ezerszer vezettél előtte,ugyan olyan lesz az is mint a többi.Amikor én mentem rutinból vizsgázni egy csaj,aki forgalomból vizsgázott miután ki kanyarodott a pályáról kb fél perc múlva hátba cseszte egy kamion,de végül át ült egy másik kocsiba és megcsinálta.Légy erős ;)
2010. dec. 11. 21:26
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Akinek "túl kell élnie" a vezetést, az nem való az utakra...
2010. dec. 11. 21:30
 4/14 A kérdező kommentje:
A legjobban az idegesít, hogy 25000-be kerül mindenestül a pótvizsga, és ha ez sem lesz meg sajnos nem mehetek többször, mert nincs rá pénzünk. :(
2010. dec. 11. 21:31
 5/14 anonim ***** válasza:

Nemet, kort azért írhatnál.

Egyébként gondolj arra, hogy ha ez az utolsó lehetőség, akkor a legtöbbet kéne kihoznod magadból. Gondold át magadban, hogy eddig miért buktál meg. Izgultál? Pánikoltál? Értelemszerű, hogy a megoldás a pánikolás, az idegesség elhagyása lesz, hiszen eddig ez nem volt eredményes. Próbáld azt a módszert, hogy beülsz, mintha csak a saját autódba ülnél, halál nyugodtan, és a szabályok alapján végigmész az útvonalon amit mondanak neked. A forgalomra figyelj és a vezetésre, ne a vizsgabiztosra.

Az mondjuk érdekelne, hogy miért 25ezer egy pótvizsga :S

Azt tudom, hogy nem filléres, de miből is áll az a te esetedben?

2010. dec. 11. 21:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha olyan típus vagy, aki veszélyhelyzetben hajlamos bepánikolni, én nem nagyon törném magam a helyedben azért a jogsiért. Most még csak a pluszórákkal játszol, de utána már az életeddel. Mi lesz, ha nincs melletted az oktató, aki kihúz a pácból?
2010. dec. 11. 21:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Azért kerül sok pénzbe a pótvizsga, mert egyrészt ki kell fizetni újra a vizsgadíjat, másrészt kötelezően kell venni előtte plusz órákat.
2010. dec. 11. 21:39
 8/14 A kérdező kommentje:

18/L vagyok

11000 Ft a pótvizsga. Kötelező 4 plusz órát venni az 11600 Ft.És ott van a vizsgaóra ami szintén 2900 Ft.

2010. dec. 11. 21:47
 9/14 anonim ***** válasza:

Ahha, a plusz 4 óra az ISTENVERTE lehúzás.

Szerintem ha teljesíted a minimumot, ami kell a forgalmi vizsgához, utána nincs ilyen, hogy kötelező plusz x óra. Szerintem.

No mind1, fel a fejjel, ne erre gondolj, hanem arra, amit az előbb írtam :)

2010. dec. 11. 21:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ha ez a plusz óra dolog tényleg így van, az elképesztő :D Még jó, hogy én már rég túlvagyok rajta. Az sem tegnap volt.
2010. dec. 11. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!