Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megengedett 50km/h helyett...

Megengedett 50km/h helyett jóval gyorsabban mentem, mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Édesanyám személygépjárművével siettem hazafele városon belül a megengedett 50 helyett 130al jöttem , mikor megláttam a trafis autót egyből a fékbe tapostam . Még azt sem tudom hogy készült e kép vagy sem mert elég intenzív volt a fékezés és hamar lelassultam 55-60 környékére .

De ha készült akkor mire számíthatok ha 100-al 90-el 80-al 70el kapott le vagy ha esetleg már 120-30al ?

Szeretnék értelmes válaszokat nem kell a kritizálás hogy minek kell száguldozni meg ilyenek ... ELŐRE IS KÖSZÖNÖM MINDEN KEDVES VÁLASZ ADÓNAK . 18/f

2010. nov. 30. 23:17
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Értékelem a hozzá szólásodat ... ehhez annyit fűzök hozzá hogy, én sem mindig 130al közlekedek városba . Van mikor nyomom van mikor nem , ez az egész nem azt jelenti hogy nem szoktam betartani a szabályokat . Az igaz hogy nem tesznek ezek a manőverek valami jót a felfüggesztésnek , szilenteknek meg még egy két hasonló finomságnak az autón meg persze a gumi is drága . Ja és igen, ez a hóban csúszkálás sok hozzá szóló ezzel jött , de nem csak havon csinálom hanem mellék utakon is , de azért ha valaki alatt még csak annyit csúszott az autó mikor elindul télen reggel dolgozni kicsit nagyobb gázt ad és akkor csuszott kicsit azt se tudja mit csináljon hogy fogja meg h ne árokba kössön ki /pl: anyám ma reggel/ ott a 30 éves rutinod ilyenkor mondhatom , félmétere sikerült meg állnia szerencsétlennek . De én már megint nem szeretnék belemenni ebbe a vezetési rutinba , inkább várom a kis csekkemet......
2010. dec. 1. 22:29
 32/35 A kérdező kommentje:
Jah és tudtommal azon az útszakaszon ahol én mentem 130at volt még egy sofőr aki 230-40at ment vagy mennyit valami elég erős gépezettel , és mindezt szépen levideózta és feltette youtubera . És a rend őrei rábukkantak a videójára és nem tudom hogy menyit kapott meg mi lett belőle de azért még mindig nem én viszem a pálmát . Híradóba tv2n benne is volt, de én akkor még nagyon fiatal voltam. Ezt csak ugy érdekesség kép hogy ne csak én legyek osztva xD
2010. dec. 1. 22:37
 33/35 anonim ***** válasza:
Akkor legyen előtted a példa, hogy 240-el is mentek már azon az útszakaszon. Igen, valóban követendő példa. Főleg városban. Gratulálok, nagy tapasztalatokkal rendelkező kérdező.
2010. dec. 2. 11:57
 34/35 anonim válasza:

Kedves kérdező:)

ez csak egy tanács,de tanuld meg,h inkább betartod a szabályokat :)

ne várd meg a bírságot.Én is száguldoztam rengeteget,amióta gyerek van,azóta 100%ig betartom. Hál' Istennek nem az én autóm elé ugrott ki,de sajnos szemtanúja voltam egy ilyen balesetnek.Vidéki kisvárosban az audis ment 90el városban,főúton.... az óvoda a főút melletti kis utcában volt,egy kis gyerek meg hopp,egyszer csak elengedte az anyja kezét,és kiugrott a főútra.

Szerencsére 1-2 csonttöréssel megúszta.De nem lettem volna a sofőr helyében... soha,de soha ne kockáztasd se a mások,se a saját testi épségedet! Nem anyáskodni akarok,egyszerűen tessék mérlegelni,h mire való a jogosítvány.:)

..és tényleg nem bántásból mondtam :)

2010. dec. 17. 07:53
 35/35 anonim ***** válasza:
Ha olyan nagy rutinod van mint ahogy mondod akkor miért kaptak le trafival? :)
2011. jan. 4. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!