Megengedett 50km/h helyett jóval gyorsabban mentem, mire számíthatok?
Édesanyám személygépjárművével siettem hazafele városon belül a megengedett 50 helyett 130al jöttem , mikor megláttam a trafis autót egyből a fékbe tapostam . Még azt sem tudom hogy készült e kép vagy sem mert elég intenzív volt a fékezés és hamar lelassultam 55-60 környékére .
De ha készült akkor mire számíthatok ha 100-al 90-el 80-al 70el kapott le vagy ha esetleg már 120-30al ?
Szeretnék értelmes válaszokat nem kell a kritizálás hogy minek kell száguldozni meg ilyenek ... ELŐRE IS KÖSZÖNÖM MINDEN KEDVES VÁLASZ ADÓNAK . 18/f
130: 300.000
100: 90.000
90: 60.000
80: 45.000
70: 30.000
Minek kell száguldozni XD - BOCS:)
Ebben az országban mindenki rendkívül fontos ember, mindig csak a rohanás...
Meg aztán gondolom a 18 éveddel van max. 1 éves jogosítványod, mellé hatalmas rutinod... A gázt taposni nem nagy művészet, de ha egyszer egy vészhelyzetet kéne megoldanod ekkora sebességnél városban, na arra kíváncsi lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!