Megengedett 50km/h helyett jóval gyorsabban mentem, mire számíthatok?
Édesanyám személygépjárművével siettem hazafele városon belül a megengedett 50 helyett 130al jöttem , mikor megláttam a trafis autót egyből a fékbe tapostam . Még azt sem tudom hogy készült e kép vagy sem mert elég intenzív volt a fékezés és hamar lelassultam 55-60 környékére .
De ha készült akkor mire számíthatok ha 100-al 90-el 80-al 70el kapott le vagy ha esetleg már 120-30al ?
Szeretnék értelmes válaszokat nem kell a kritizálás hogy minek kell száguldozni meg ilyenek ... ELŐRE IS KÖSZÖNÖM MINDEN KEDVES VÁLASZ ADÓNAK . 18/f
Ügyi vagy!
Amikor te látod a trafis autót, akkor ők már mást mérnek.
Hali!
A férjem pont a múlt héten csináltatott magáról egy drága fényképet,50 helyett 69,30ezer.1.5 héttel a gyorshajtásra kiküldték.úgy hallottam,3 hét alatt azért meg szokott jönni,ha lekaptak.SZÉP VOLT!:)
azok a trafik kb 2 kilóméterről be tuddják mérni a sebességed, és 200 méterről olyan fényképet készítenek hogy még az orrszőrödet is lehet látni.
és valóban, te mire megláttad a traffit, addigra már a 6. kocsit mérte mögötted.
Annak jön ki a csekk, akinek a nevén van az autó.
Jelen esetben édesanyádnak.
Szép karácsonyotok lesz, egy 300ezres büntivel a fa alatt...
Egyébként gondolj arra, hogy "olcsón megúszod",
hiszen lehetett volna sokkal rosszabb is!
Pl. ha elütsz valakit ilyen sebességgel.
Kapsz 4-5 évet valamelyik börtönben,
ahol imádják a "18 éves friss pipiket" a cellatársak!!!!!!!
MInt előttem is írták, Te már régen le voltál fényképezve, mikor beletapostál a fékbe. Sajnos sokan nincsenek tisztában vele, hogy a trafi nem csak azt az autót tudja mérni, ami 200 méterre van tőle, hanem a 2 kilométerre lévőt is...
És szerintem ezentúl is számíthatsz ott további mérésekre, mert a rendőrség indított egy olyan akciót, hogy állampolgári bejelentésre állnak ki bizonyos helykre mérni, és ugyebár ahonnan egyszer ennyi pénz befolyik, ott van esély továbbigyorshajtókra is.
(Amúgy meg én nem(csak) kritizálni akarlak, de azon kívül, hogy mások életével játszol, nemcsak a sajátoddal, szép lesz a csekk a karácsonyfa alatt. Kritika ennyi, mások már osztottak :)
Megkérdezhetem, hogy anyukád milyen beállítottságú? Számíthatsz pl. szentbeszédre, pofonra, vagy hogy a jogsid bekerül egy időre a vitrinbe?)
Azért tényleg légy hálás, hogy baleset nem történt.
Abban az esetben is lehet szerencséd, ha takarásban voltál, ha netán több másik autó is ott volt pl a melleted lévő sávban. (párhuzamos közlekedés)
Manapság nem tudom, hogy ez hogy van de egy időben ki lehetett bújni az alábbiakkal:
-nem egyértelmű, hogy melyik autó ment gyorsan
-ha nincs az Országos Mérésügyi Hivatallal hitelesíttetve traffipax, akkor egyenértékű egy dögösebb fényképezőgéppel
Én nem oktatlak ki, mert tök értelmetlen lenne. Ha nagyon nagy a büntetésetek, akkor kérhettek rá részletfizetési kedvezményt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!