Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » OMV-nél lehet úgy tankolni,...

OMV-nél lehet úgy tankolni, hogy valaki ne menjen be fizetni a kasszához?

Figyelt kérdés

Tegnap előttem lévő kútnál állt meg egy fekete luxus Audi, egy fura alak szállt ki belőle. Akkor még nem igazán érdekelt, de van olyan szokásom, hogy otthon az aznapi dashcam felvételeit mindig visszanézem és akkor láttam, hogy tankolás után fizetés nélkül simán elhúzott.

Lehetséges, hogy olyan szerződésben van az OMV-vel amely során kamerán megnézik a rendszámát és automatikusan levonják az összeget?

Vagy bűncselekményt követett el?

Ha utóbbi, akkor mennyi az esély arra, hogy megússza? Mondjuk a kutas nem vette észre vagy nem merte észrevenni (a kocsiját elnézve).

márc. 25. 20:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Közel 0% hogy megússza, minden be van kamerázva, autón rendszám, egyáltalán nem nehéz megtalálni. Minden lopást jelentenek a rendőrségre, főleg a benzinkutakon.
márc. 25. 20:43
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet hogy kártyával fizetett kint az automatánál, csak nem vetted észre?
márc. 25. 20:49
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
A kút nem nullázódik le amíg nem fizetnek. Ha előtted állt akkor gondolom te a helyére mentél, nem tudtál volna tankolni ha nem fizetett...
márc. 25. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
3-asnál a pont!
márc. 25. 22:00
 5/11 A kérdező kommentje:

#2/#3: Debrecen István úti OMV. Ő állt az első én a második kútoszlopnál, nem kellett rá várnom.

[link]

Tudtommal itt nincs semmilyen automata. Illetve nem sétált el sehova, kocsiját nem hagyta el 2 méternél messzebb.

márc. 25. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy kávézott/kajált is, ezért arrébb állt és utána ment fizetni.

Vagy volt egy utasa, akit nem láttál és az fizetett.

Stb.

márc. 25. 23:34
 7/11 anonim ***** válasza:
87%
Tesóm egyszer megállt tankolni a kollegáival, egyikük tankolt, de a fizetés elmaradt (nem szándékosan). Pár percen belül már hívta őket a főnökük, hogy menjenek vissza kifizetni. Úgyhogy rendszám alapján elég hamar kiderült, hogy hova tartozik a kocsi, kit kell keresni ezügyben.
márc. 26. 00:49
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
6. Ha fél métert előrébb gurul, már lopást feltételeznek és indul a riasztás. És senki nem nyer vele semmit.
márc. 26. 06:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8

Ez nem igaz, nem kell túlozni.

Én ha tudom, hogy kicsit sokáig leszek, mert venni akaroo ez azt, vagy kávét, akkor tankolás után a parkolóba állok és úgy megyek fizetni.

Eddig még senki sem szólt meg se nem riasztották a TEK-et.

márc. 26. 07:25
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
Bár a kérdésben OMV kút van, de egyes MOL kutakon lehet telefonon is fizetni, csak be kell olvasni az oszlopon lévő QR kódot.
márc. 26. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!