OMV-nél lehet úgy tankolni, hogy valaki ne menjen be fizetni a kasszához?
Tegnap előttem lévő kútnál állt meg egy fekete luxus Audi, egy fura alak szállt ki belőle. Akkor még nem igazán érdekelt, de van olyan szokásom, hogy otthon az aznapi dashcam felvételeit mindig visszanézem és akkor láttam, hogy tankolás után fizetés nélkül simán elhúzott.
Lehetséges, hogy olyan szerződésben van az OMV-vel amely során kamerán megnézik a rendszámát és automatikusan levonják az összeget?
Vagy bűncselekményt követett el?
Ha utóbbi, akkor mennyi az esély arra, hogy megússza? Mondjuk a kutas nem vette észre vagy nem merte észrevenni (a kocsiját elnézve).

#2/#3: Debrecen István úti OMV. Ő állt az első én a második kútoszlopnál, nem kellett rá várnom.
Tudtommal itt nincs semmilyen automata. Illetve nem sétált el sehova, kocsiját nem hagyta el 2 méternél messzebb.

Lehet, hogy kávézott/kajált is, ezért arrébb állt és utána ment fizetni.
Vagy volt egy utasa, akit nem láttál és az fizetett.
Stb.

8
Ez nem igaz, nem kell túlozni.
Én ha tudom, hogy kicsit sokáig leszek, mert venni akaroo ez azt, vagy kávét, akkor tankolás után a parkolóba állok és úgy megyek fizetni.
Eddig még senki sem szólt meg se nem riasztották a TEK-et.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!