Visszamész a kasszához, ha a javadra tévednek?

Egyik haveromnak élete sztorija volt gyerekként, hogy az apja odaadott egy 20-ast, hogy vegyen cigit meg magának valamit. Akkoriban anyám keresett valami 70-80 ezer Forintot.
A boltos néni számolgatott, odaadta a visszajárót, valami 5-10 ezer Forintot, oda adta a cigit és visszaadta a 20-ast is :D
Haverom egy szót nem mert szólni, kiment és sprintelt hazafelé. Sosem derült ki.

Amikor 19 eves voltam, elkezdtem pultoskent dolgozni egy bufeben ahol az etelt is nekem kellett csinalnom, es a kasszat is nekem kellett kezelnem. Voltak nehez etelek, es amilor kertek en mar elore feltem mit fognak kerni. Sokszor adtam vissza rosszul, de altalaban tobbet adtam vissza, mar akkor is tudtam amikor oda adtam a blokkot. Akiknek tobbet adtam vissza, soha nem szoltak ram, volt aki kinevetett es volt aki azt mondta "csak igy tovabb". Akinek kevesebbet adtam azok mind veszekedtek velem. Az mar nem volt nekik olyan vicces.
Szoval hiaba irjatok, hogy vissza mennetek, nem jott vissza senki.
Azt hozza tennem, feltem ott dolgozni, es ezert nem tudtam jol vissza adni, egy naiv lany voltam. Remegve szamoltam stb 😆
En jobban szeretek mindenhol kartyaval fizetni!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!