Megbüntethetnek az alábbi szituációban?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő:
egyirányú utca, az útra merőleges parkolók jobb oldalon, én megálltam a parkoló autók mögött, a két bal kerék volt az úton, a kocsi többi része a pakoló autók mögött, mellettem simán elfértek (nagyautó is, el is ment az idő alatt), én meg a kocsitól kb 5m-re álltam. Az utca elején megállni vagy várakozni tlos tábla nem volt.
Ebben a szituban megbüntethetnek?
Többen álltunk így, a rendőr végigfotózgatta a kocsikat, én közben észrevettem és elindultam, már menet közben, de engem is lefotózott.. (nyilván öv nélkül...)
Szóval a kérdés, hogy jogszerűen egyáltalán megbüntethetnek-e a fent leírt esetben? Nem hagytam ott a kocsit, nem voltam senki útjában
tegnap 13:49
11/11 anonim 

válasza:

10! Nem a hitedtől függ. 'Vagy elhagyta': „én meg a kocsitól kb 5m-re álltam.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!